Костадинов: Тайно Демонтират Паметника на Съветската армия

За поредната мерзост на така наречения „демократичен“ политически режим съобщи председателят на „Възраждане“ Костадин Костадинов в профила си във Фейсбук, съобщават от партията.

„Тази нощ (на 9 срещу 10 август) управляващият колониален режим ще се опита да разруши Паметника на Съветската армия. Сега, след като осветлихме долнопробно лицемерният им план, може да отменят датата на събарянето за някоя от следващите вечери, но въпреки това софийската организация на „Възраждане“ днес от 19 ч. ще бъде пред паметника. Както многократно сме го заявявали, ще направим каквото е необходимо, за да не допуснем реставрация на фашизма в България. Управляващият фашистки режим трябва да бъде спрян и ще бъде спрян, а след това представителите му ще бъдат съдени за престъпленията си.“, написа Костадинов в профила си.

Премахването на паметника е важен символичен акт за управляващия ни проамерикански режим, защото премахването на един паметник, символизиращ победата над фашизма, означава реставрация на фашизма.

Ако паметникът бъде премахнат, България ще наруши поредната международна спогодба, според която със страни, с които имаме обща история, сме задължени да пазим общите си паметници – ние на наша, а те на тяхна територия. Премахването на паметника е необмислен политически ход, който е продиктуван на американското правителство, представяно ни като българско, за да затвърди определянето на България за вражеска държава от Руската Федерация. С подобни прояви управляващите вървят към скъсване на дипломатическите отношения с една от великите сили и въвличането ни във военен конфликт. А събарянето на паметника е само началото. Нека не позволим разрастването на конфликта с Русия, в който България беше вкарана против волята на българския народ.

Структурата на „Възраждане“ в град София е направила организация, за да се включи в дежурствата пред паметника, защото България има своето историческо минало и то трябва да бъде съхранявано. Само ако помним историята си, ще имаме бъдеще. Долу фашизма!

Всеки, който иска да участва в опазването на паметника, може да се свърже с „Възраждане – София“ на страницата на столичната й структура във Фейсбук.

– https://www.facebook.com/groups/237370223339545

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. А ТИМ КОЦЕ И ТВОИТЕ В КОИ ТАЙНИЦИ СЕ СКРИХТЕ.
    АМИ ОНЕЗИ ОТ ПОЗИТАНО КЪДЕ СА.
    ВСИЧКИ СТЕ ПРОДАЖНИЦИ.

  2. Този паметник е на СССР, а не на Русия – РФ, този паметник, паметник на Червената армия е по-скоро еврейски от колкото руски. Хиляди са вече българите, които знаят кой е първосъздателя на комунизма, кой и от къде го внесе в Царска Русия така, че е паметник на не съществуваща вече държава.
    Жалко е все пак за руските войничета!

    • ПО ПОСЛЕДНИ ДАННИ ТЕ СА БЛИЗО 29 000 000 ДАЛИ ЖИВОТА СИ ЗА ДА Я ИМА ТАКА НАРЕЧЕНАТА ДНЕШНА ЕВРОПА.

  3. Атанасов, този паметник е на победителят над хитлеризма и фашизма, независимо как се казва той, този паметник е на историята, без която няма бъдеще!!! Атанасов трети(3) март, е на Русия не на СССР!?!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *