Костадинов към Денков: На 9 септември ти напомням какво очаква теб и дружинката ти еничари и българомразци

Лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов публикува пост в профила си във Фесбук, в който обясни на Денков на кого е подчинен, както и какво ще е бъдещето му – неговото и на цялата проамериканска предателска пасмина.

„Вчера Сорос Денков, назначен от американския посланик, Алексей Петров, Делян Пеевски и кой ли още не за мин.-председател, в отговор на мой въпрос от парламентарната трибуна отговори, че не ми бил подчинен. Не, Соросе, ти не си подчинен на мен, а на българския народ, чийто представител, наред с останалите 239 човека в Народното събрание, съм аз.

И ако ти, Соросе, си мислиш, че си нещо повече от нас, българите, само заради своите чуждестранни господари, ще ти припомня, че рано или късно ние българите наказваме националните предатели, обявили война на собствения си народ.

Ден като днешния, 9 септември, е прекрасен повод да ти напомня какво очаква теб и цялата ти дружинка от съвременни еничари и българомразци.

И преди да си се забързал пак да насъскаш ДАНС и ГДБОП срещу нас за „радикализъм“ да ти уточня, Соросе, че ти ще бъдеш справедливо съден за своите престъпления. Същото важи и за цялата ви предателска пасмина. Възраждане не е Доносническа България, нито пък Продължаваме Предателството, за да поставя каквото и да е над закона.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. В наш интерес е да се освободим от националните предатели – денков с меките китки,беззъбото псе магарев, плюмчо плевнелиев – отхвърлен от всякъде, пасито не Българин от един род при който да продадеш някого за 30 сребърника е традиция, крадалата поптодорова която ни направи за смях по цял свят, кирчо, кокорчо делянчо и цялата им пасмина.
    Само дебил с робска психика ще търпи паметник на летците, бомбардирали Мирна София или чешмата – паметник на турските терористи, убили НЕВИННИ БЪЛГАРИ.
    Време е за НАЦИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *