Корнелия Нинова: Тагарев цели да ни вкара във война, трябва да бъде отстранен

„Сглобката не е просто мнозинство от 160 гласа, сглобката е пълзяща диктатура. Те погазват основни принципи на държавността. Това заяви в предаването „Денят започва с Георги Любенов“ на БНТ лидерът на БСП Корнелия Нинова. Тя подчерта, че ако има ротация, военният министър Тодор Тагарев е първият, който трябва да бъде сменен. Нинова не смята, че след ротацията правителството ще успее да изкара пълния си 4-годишен мандат.

Според лидера на БСП един от най-вредните хора за политиката на България в момента е министъра на отбраната Тагарев. С всяко действие доказва колко е вреден и имам чувството, че се е фиксирал да ни вкара във война, каза още Нинова. Каква национална сигурност обезпечаваш ти, когато постоянно искаш да лишаваш бюджета от пари, необходими за икономиката, лишаваш отбраната ни от ценна военна техника, за да я подариш на Украйна и набутваш България в ескалиращ конфликт в Червено море, попита задочно Тагарев Нинова и посочи, че новата голяма опасност е разрастването на войната в Близкия Изток.

По думите ѝ няма хаос в опозицията. „Ненормалното се представя като норма, легитимира се през законите. Заявихме, че сме готови да подкрепим жалбата в Конституционния съд, заедно с „Възраждане“ и „Има такъв народ“, но не бяхме потърсени“, допълни Корнелия Нинова. 

Лидерът на БСП поясни, че левицата не е идеологически близка с „Възраждане“.

„Няма ползи от влизането на България в Шенген. Това не е успех, това е провал. Унижиха ни на прага на европейските избори. Логиката е пълноправно членство или никакво“, каза още Корнелия Нинова.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Точно от твоята уста-Нинова- звучи цинично!
    Нали ти изпраща оръжия за осрайна и излъга българите?
    Или усети накъде духа вятъра?

  2. Трябваше да се добави САМО ЕДНА ДУМА КЪМ ЗАГЛАВИЕТО:
    Тагарев цели да ни вкара във война, трябва да бъде отстранен ФИЗИЧЕСКИ.
    ДОБРИЯТ МАГАРЕВ Е МЪРТВИЯТ МАГАРЕВ.
    Тази гад не заслужава да диша въздуха на България.
    Да си запази място първа класа на колесника на американските самолети, когато Народът се събуди.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *