Корнелия Нинова Размаза Слави: Докога ще Шикалкавиш, или те е Страх да не ядосаш работодателите си от едно посолство?!

Корнелия Нинова излезе с остър коментар срещу новоизлюпения политик Слави Трифонов. Повод за гнева на лидерката на БСП стана днешното изказване на Дългия пред студенти в Пловдив, че „Нинова е никаква“. На въпросната среща тв. водещият заяви също, че е готов да понесе политическата отговорност, ако партията му излезе първа на изборите през юли.

„Слави, като си готов да си първа политическа сила, може ли да отговориш ясно и конкретно поне на един въпрос- какво възнамеряваш да правиш, когато поемеш управлението на страната, каква идеология изповядваш“, написа Корнелия Нинова в социалните мрежи. Лидерката на БСП жегна Трифонов, че се страхува да изрази каквото и да е мнение по какъвто и да е политически въпрос от страх да не загуби избиратели преди вота, или за да не ядоса менторите си от американското посолство

„Слави, можеш ли да кажеш на Северна Македония следното: Членството ви в ЕС няма да е за сметка на българския национален интерес. Вие там в Скопие не спазвате договора ни за добросъседство от 2017 г., използвате език на омразата, манипулирате историята“, отвърна Нинова.

„И стига си ме слагал на едно ниво с Борисов. Той днес предаде историята и българския национален интерес“, завършва още лидерката на БСП, визирайки срещата на Борисов и Зоран Заев, на която бившият премиер щедро обеща на македонския си колега подкрепа за членството в ЕС. А при срещата си със Заев малко по-късно днес самата Нинова категорично отсече че ветото на България няма да се вдигне докато македонците не признаят, че езикът и произходът им са български.

Няколко социологически проучвания през последните дни отчетоха, че партията на Слави Трифонов е излязла на първо място. Разбира се, това съвсем не означава, че Дългия ще успее да състави правителство, тъй като със сегашните 21 % подкрепа, за кабинет ще са му нужните гласовете или на ГЕРБ, или на БСП, а шоуменът се е зарекъл, че няма да работи с тези две партии, както и с ДПС. Хората на Слави дават заявка да подкрепят служебното правителство на президента Радев, което се оказа пълно с бивши кадри на ГЕРБ, каквито са прехварлените министри Кирил Петков и Асен Василев. Двамата бяха част от екипа на Трайчо Трайков, който беше министър в първото правителство на ГЕРБ. В същото време, партията на Слави сякаш умишлено не лансира свои кадри, нито пък идеи. Затова пък не пропуснна да се отчете с визита в Американското посолство. Тъй като Румен Радев вече е новият любимец на Вашингтон, по всичко личи, че Слави педантично следва американския план популистката му партия да изиграе ролята на ракетата – носител, която да изстреля в управлението на страната кабинет, съставен и дирижиран от Радев и спотайващото се зад гърба му американско посолство. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. НИКОГА ПОВЕЧЕ ПРОИЗВОДНИТЕ НА БКП И МРАКОБЕСНОТО ДС- БСП,ДПС И ОНИЯ МИЛИЦИОНЕРСКИ БОКЛУЦИ ОТ ГЕРБ!КРАЯТ ИМ Е БЛИЗО. А БСП СА В БУДНА КОМА.СКОРО И ГЕРБ ЩЕ СА ЖИВИ УМРЕЛИ.ОСТАВА САМО ЕДНО-ДА СЕ ЗАБРАНИ ДПС КАТО ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ И ДА ГИ ПРАТИМ НА СЕЛО ДА ПАСЪТ ОВЦЕТЕ!НИЕ СМЕ НАСЛЕДНИЦИ НА ВЕЛИКИ ХОРА И МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ КАКВОТО ИСКАМЕ ЩОМ СТАВА ВЪПРОС ЗА ДОБРОТО НА ДЕЦАТА НИ!

  2. Цитат от „Афера“ :

    „Няма такава държава“ е наш проект!, заяви източник от Сарая през лятото на 2019г.
    „Проектът „Няма такава държава“ обира протестния вот и така източва периферията на БСП. „.

    „Белите цигани“ – избирателите на Слави Трифонов.

  3. Нинова , въпросите които задаваш са резонни , но да видим действителността:
    ПП в България , всички без изключение са създадени и функционират на кланов принцип, без идеология , без представителство и защитават интересите на върхушката си. Всичко това се дължи най-напред на аморфното и безмозъчно общество(98% от населението),ниска , почти нулева образователна и културна идентичност.Това беше постигнато на база 45 години , плюс още 30-т , интернационализъм . Не може да се отрече ,че класата на дълбоката държава , използвайки лозунги ,като свобода , равенство братство и права на човека, както и ползвайки известни личности ( естествено срещу не малко заплащане), както и средства за масова манипулация да промият мозъците на хората. А използвайки и агенти на влияние в отделни страни да завладеят образователната система.
    Та всички тези обслужват дълбоката държава.

  4. Слави, ако имаш добри съветници, то трябва да сте проучили, че без БСП няма да можеш да управляваш. Много по добре е с тях, отколкото с някой друг. С ГЕРБ няма да ти позволят. Вие от ИТД огледайте, вижте как се управлява и кои партии се коалират успешно в Европа и не само. Света олевява, след провала да десните политики, въпрос на време е левите партии, да поемат управлението. Този процес ще продължава, докато световните пари се контролират от 0,02% от населението на Земята и няма да спре. Не се бъзикайте с Нинова, сега е тя, утре може да е друг, но без БСП, няма да стигнете до никъде. Вгледайте се в близката ни история и вижте до какво доведе дясната политика на СДС (Костов)и безличното управление на Царя чрез ДПС. До това, че се родиха жестоките и безскрупулни олигарси и крадци на парите ни. Резултата е – БГ е на края на всички класации. Това не може да продължи вечно. Слави, ако от тебе ще започне истинската промяна, трябва да се обречеш, да се примириш и да се опиташ да я направиш. Дали ще стане – ще видим!

  5. НОВА СГРАДА НЕ СЕ ГРАДИ ВЪРХУ ИЗГНИЛИ ОСНОВИ! А ТЕЗИ ИЗГНИЛИ ОСНОВИ СА ГЕРБ,БСП И ДПС! И ТРИТЕ ПАРТИИ СА ПРИЮТИЛИ НА СЯНКА МНОГО ОТ ЧЛЕНОВЕТЕ НА МРАКОБЕСНАТА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ!АЗ НЕ ВЯРВАМ,ЧЕ ТА СА В ИСТИНСКА ПОЛИТИЧЕСКА КОНКУРЕНЦИЯ,А МИСЛЯ,ЧЕ ВСИЧКИ ЗАЕДНО СА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА,НО МАСОНСКА!

    • Ей, Несторчо- соросоидно копеленце. Кажи нещо и за трите партии „на протеста“, бе, палячо. Що не коментираш за Христо Иванов- министъра на Борисов, за Майчетоо Манолова- омбудсманката на Борисов, за Славчо- мекерето на Сорос… Несторчо- загубеняк нещастен платен- върви на майната си, боклук

  6. Леви,десни партии всички се отчитат на Сорос ,читави партии Родолюбци не се допускат до властта за да не спре ограбването на Народа.А Нинова щом много я е грижа за хората защо стоя в Парламента и взима заплата като опозиция и какво направи легитимира управлението на ГЕРБ.

    • НАДЯВАМ СЕ,ЧЕ ПОД РОДОЛЮБЦИ НЯМАШ ПРЕДВИД ОНЕЗИ БОКЛУЦИ ,КОИТО ПРИВАТИЗИРАХА ИМЕТО ПАТРИОТИ? ЗАЩОТО НА ТЯХ ВЕЧЕ СЪМ ИМ СЪРБАЛ ПОПАРАТА!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *