Колониален Цирк! Вчера Борисов подкрепи Орбан, а днес го ЗАКЛЕЙМИ И ПРЕДАДЕ! Ето кой дърпа конците на Марионетката Бочко:

Вчера в късия следобед Валери Симеонов и Кр. Каракачанов най-помпозно обявиха, че правителството ни гласувало в подкрепа на Унгария и срещу тежките санкции, с които ЕС я заплашва. Още тогава обаче мълчанието на Борисов по темата събуди доста въпросителни.

Днес Борисов отиде в Австрия за среща на лидерите на ЕС. И от там заяви, че изказаната вчера от правителството му подкрепа за Унгария била само морална и… без юридическа стойност. Ако „някой ден“ се стигнело до наказателна процедура срещу Будапеща, едва тогава правителството на ГЕРБ щяло да оповести официалната си позиция.

Това премиерско извъртане буквално поля със студен душ Каракачанов и Симеонов. И двамата в недоумение съобщиха, че вчера Борисов „гласувал с две ръце“ България да подкрепи Унгария в битката й с Брюксел. Факт е, че на самото гласуване в европарламента, петима от шестимата евродепутати на ГЕРБ действително гласуваха против наказателна процедура срещу Унгария. Което допълнително засили мистерията!

„Явно по казуса „Унгария“ страната ни има две позиции – едната е за пред българската публика, а другата- за пред Съвета на ЕС“. Така президентът Румен Радев коментира двойнствената игра на Борисов, като призова министър- председателя да прояви поне веднъж смелост и да изрази позицията на правителството по казуса.

„Борисов отиде в Залцбург, дръпнаха му ушите и от там предаде четата“, коментира Корнелия Нинова в социалните мрежи. Лидерката на БСП бе категорична, че България трябва да подкрепи Унгария.

Свидетели сме на поредния епизод от колониалния сериал „Приключенията на западната марионетка Бочко“. Ясно е кой дърпа конците му, за да контролира и властва над България! Въпросът е докога ние, българите… ще търпим това неоробство!? Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. По тоталитарно време си живеехме в пъти по-добре!И храната беше храна,и водата беше 4ст.,и тока…..Ама не сме можели да ходим навънка-е,сега можем!И бършем тоалетни!!!!Щото какво имам и вместо политици???!!!!

  2. Чудя се дали остана място където този боклук да не ни изложи и злепостави ..

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *