Волен Сидеров ИЗБУХНА: Румяна Бъчварова САБОТИРА Премиера Борисов! Скандални Разкрития за Властта:

„Има знаци, че началникът на кабинета на министър-председателя Румяна Бъчварова саботира премиера Борисов“, сензационно разкри днес Волен Сидеров пред журналисти.

От две седмици насам отношенията вътре в ГЕРБ отново са силно обтегнати, след като кандидатът за нов министър на транспорта – Александър Манолев, се отказа от поста след очерняща го публикация в медиите.

Фаталната статия е на вестник „Капитал“. От нея става ясно, че Манолев е бил съден за дребно хулиганство и причиняване на катастрофа с телесна повреда. И разбира се… оправдан и за двете. А преди да влезе в политиката пък е въртял съмнителни бизнес дела като част от структурите на СИК.

„Не е нормално роднини на шефа на премиерския кабинет да играят за противниковия лагер и да пускат подобни публикации“, заяви Сидеров. Оказва се, че зад статията в „Капитал“ стои… зетят на Румяна Бъчварова – Росен Босев. Дъщерята на Бъчварова – Лора Филева, също е журналист в изданието на Иво Прокопиев и от дълги години живее на семейни начала с Босев.

Интригата обаче се оказа още по- дълбока. След като Манолев оттегли кандидатурата си за нов транспортен министър, Борисов предложи … Росен Желязков. Новата кандидатура на премиера е добре познат покрай аферата с фалшивите бюлетини в Костинброд и дори беше съден за нея. Разбира се, и той бе оправдан по бързата процедура, а ГЕРБ тихомълком си го прибра обратно във властта.

Не е ясно за кого Желязков е толкова безценен кадър. Дали за Борисов или за шефката на кабинета му Румяна Бъчварова. Според публикация на Николай Бареков в социалните мрежи, Росен Желязков е … гадже на Бъчварова!
„Гаджето на шефаката на кабинета на премиера Р. Бъчварова е номиниран за транспортен министър от ГЕРБ. Малка подробност е, че пътят му разчисти зетят на Бъчварова, тоест баджанак му“, заявява Бареков в своя публикация във фейсбук.

Ето защо Волен Сидеров обвини Бъчварова в саботаж срещу премиера – за да уреди любовника си с министерски пост, тя впрегна зет си – журналист в медията на Прокопиев, който да очерни титулярния кандидат за транспортен министър Александър Манолев, та белким го катурне и пробута на мястото му собственото си гадже – костинбродския бюлетинен аферист Росен Желязков. Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *