УНГАРИЯ тръгна СРЕЩУ Брюксел! Вижте ПОДРОБНОСТИТЕ от ТИТАНИЧНАТА битка! Истината ще ви ШОКИРА!

6

Достойният унгарски премиер Виктор Орбан, в отговор на критики от ЕС,  вчера отново заяви, че националните и колективни интереси на страната му стоят много по-високо от либералните и индивидуални възгледи на мултимилиардера Джордж Сорос и неговите брюкселски пудели.

Орбан е категоричен, че разбиранията на един човек, бил той и несъразмерно богат, или на няколко чиновници в Брюксел, не могат да бъдат налагани на народите и държавите като „истина“ от първа ръка. Нито пък могат да бъдат обявявани за „европейски“ ценности.

Ето защо унгарското правителство, подкрепяно твърдо от своя народ, обяви, че през 2017 г. Сорос и неговите „фондации“ и „НПО-та“ трябва да бъдат ИЗГОНЕНИ от Унгария. И не за друго, а защото са опасни за националната сигурност на унгарската държава.

Реакцията на брюкселските чиновници, разбира се, бе мълниеносна. Те започнаха да обвиняват Виктор Орбан във всички „смъртни“ грехове. В това, че искал да разтури Евросъюза. Че работел против неговите либерални ценности. Че не приемал „бежанците“ в страната си… Но основното, макар и неизречено обвинение срещу Орбан, бе  в…НЕПОСЛУШАНИЕ.

Тези „критики“ унгарският премиер нарече брюкселска „истерия“. И добави, че държавата Унгария си е избрала свои легитимни представителни органи като партии, парламент и правителство, които именно са призвани да решават какви политики са нужни на страната. И как трябва да ги осъществяват за доброто на унгарския народ.

Затова, добавя Виктор Орбан, всяко вмешателство на брюкселските кантори във вътрешните или външни приоритети на страната,  ще се разглеждат като грубо посегателство върху суверенитета на страната. Орбан заявява още, че неговата страна твърде дълго е търпяла и изпълнявала заповедите на Брюксел. Но те не са довели до нищо добро за страната, освен до разпад на икономиката, обедняване на населението и наводняване на Унгария с така наречените „мигранти“.

Ето защо, твърди унгарският премиер, страната му няма  да търпи повече  диктата на Сорос и Брюксел. И категорично няма да приема повече „бежанци“, които нарушават реда в държавата и издевателстват над унгарските граждани.

Нещо повече. Правителството на Виктор Орбан поде инициатива, наречена „Да спрем Брюксел!“. В рамките на тази инициатива унгарското правителство разкрива коварните прийоми, които Сорос и Брюксел прилагат, за да разрушат националните държави в Европа.

Най-коварното е, че Брюксел непрекъснато „заповядва“ на суверенните държави. Това, според Орбан, е недопустимо. То не е вписано в никакъв договор, по който Унгария е страна. Този диктат е антидемократичен и противоконституционен. И той трябва да бъде спрян.

Нещо повече. Този груб диктат от страна на Брюксел е изцяло против националните интереси на Унгария. И се опитва да наложи на легитимните държавни органи да работят против народа си и против своята родина.

Като пример унгарското правителство посочва антидържавната дейност на Соросовите „фондации“. Те организират и финансират нахлуването на мигрантската вълна в Европа и Унгария. Те окуражават „бежанците“ да извършват престъпления в Унгария.

Сорос и Брюксел унищожават унгарското селско стопанство,  и промишлеността, като по този начин непрекъснато генерират бедност и мизерия сред огромната част от унгарския народ.

Но нека се запитаме Не е ли СЪЩОТО и в България? Не е ли много по-страшно унищожението на българския народ и българската държава?!

ЕС непрекъснато ни „нарежда“ да се САМОУНИЩОЖАВАМЕ. И то коварно. Уж под формата на някакви „европейски“ изисквания. За правите и криви краставици. За веселите прасета и щастливите кокошки. За квотите за производство и износ. За това с кого да търгуваме и с кого не. За водите, които са държавна отговорност, а се дадоха на частни фирми. И сега в тях има уран.

Задължават ни да правим закони за бракове между гейове и лезбийки. За осиновяване на деца, които няма да знаят кой в семейството е майката и кой бащата.

Задължиха ни на практика да  затворим АЕЦ „Козлодуй“. Да спрем строителството на АЕЦ „Белене“. И заради това сега не само цената на тока стана космическа, ами и съвсем скоро изобщо няма да имаме ток.

Заповядаха ни да спрем и Южен поток. Затова сега и цената на газа е също космическа.

Карат ни да съжаляваме убийците и изнасилвачите и да се усмихваме на ислямистките мигранти, които вършат безобразия и създават терористични клетки в България.

Ликвидираха нашата екологично чистата, прясна и вкусна селскостопанска продукция и сега се тъпчем с техните ГМО бъркочи.

Има ли изход от това отчайващо положение. Разбира се, че ИМА.

ИЗХОДЪТ е УНГАРСКИЯТ ПРИМЕР!  Да СПРЕМ диктата на Брюксел. Да ИЗЛЕЗЕМ от Евросъюза. Да възстановим братските отношения с РУСИЯ.

И да изграждаме НАНОВО нашата икономика. За да запазим родината си!

Автор Иво Македонски Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

6 КОМЕНТАРИ

 1. Така е, само че нашите управляващи не го осъзнават (или така им е удобно)…
  Мъртви сме, или натам сме се запътили…

 2. Затова, добавя Виктор Орбан, всяко вмешателство на брюкселските кантори във вътрешните или външни приоритети на страната, ще се разглеждат като грубо посегателство върху суверенитета на страната. Орбан заявява още, че неговата страна твърде дълго е търпяла и изпълнявала заповедите на Брюксел. Но те не са довели до нищо добро за страната, освен до разпад на икономиката, обедняване на населението и наводняване на Унгария с така наречените „мигранти“.
  Nyama svetlina v tunela v murtvata ni durgava.

  • Погрешен начин на мислене имате. Блгария никога не е била мъртва и няма и да бъде. Мъртви са хората които с нищо не подпомагат в труден момент за България!

 3. Добре че беше руската диктатура и българския народ малко или много се съвзе от Европейската патриаршия . И днес ,след 1989г. От цялостното развитие и управление на България и останалите източно Европейски държави се стига до извода- ако не беше Отоманската империя дали щеше да ги има тези изтучно европейски нации?

 4. Няма място за много умуване. С унгарците сме братовчеди, но врезултат на продажните ни „управници“ сме станали със закърнели сетива, не способни да обединим народният си глас и да заявим, ясно и категорично. Оставка и промяна на правилата.Издигайки в култ на националните ни интереси и по-пълно взаимодействие с най-близките ни народи и държави, които зачитат нашия суверенитет и стремеж за просперитет.Вече съм публикувал многократно мненията в тази посока на редица световни икономисти и политици, какво трябва да направи България, за да се спаси от пълното си разпадане и ликвидиране.

 5. Браво Викторе, истински достоен човек.Да се молим на бога някога и ние да си имаме такъв достоен управник милеещ за род и родина.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *