Кой отвлече бизнесмена Адриан? Гореща версия само тук!

Кой отвлече бизнесменският син Адриан Здравков?

Това в момента се пита цялата полиция, родителите, близките  и стреснатите българи. Младият мъж буквално се изпарил от скъпарския си  Мерцедес S класа вчера пред гробището в Герман. По колата няма никаква следа и по всичко личи, че младежът е слязъл сам, а след това просто се е изпарил в небитието. Няма улики, няма изпуснати я кърпичка, я телефон, няма отпечатъци, а документите му останали в отворената кола.

Според вътрешния министър, който вече дава интервюта всеки ден, защото в България падат труп след труп, се работело по няколко версии. Едната била младият мъж да е отишъл някъде доброволно и да се крие, а другата е, че може би, евентуално, са го отвлекли.

Защо да се крие Адриан, когато притежава с баща си една от най-оборотните автокъщи в София, където се продават предимно спортни и луксозни автомобили? Настъпил е нечии интереси, или го е отмъкнало бившето му гадже, с което наскоро се разделил?  По тази логика половината мъже в България трябва да изчезнат!

Бегъл поглед във Фейсбук профила на изчезналия показва, че той си е живеел като царски син. Екскурзии по цял свят, купони, екстремни спортове, снимки от почти всички световни курорти, яки преживявания в дискотеки. Ако наистина искаш да отвлечеш някого за откуп, достатъчно е да потърсиш информация във Фейсбук. Там богаташките синчета буквално са се наредили на стените си и крещят: „Ела, Вълчо, изяж ме!“

Дори да са се добрали по друг начин до информация за милионите на семейството, престъпниците са знаели, че семейството има много пари. А бащата е бил виден спонсор на ГЕРБ. По желание или по друг начин – няма как да знаем.

Кой отвлече тогава Адриан?

Този въпрос отправяме специално  към Цветан Цветанов и Бойко Борисов, които заявиха поне десетина пъти, че гръбнакът на престъпността е пречупен, а главата й смазана!

Ама така е пречупен! Така е смазана! Че не минава ден, в който да не стане трагичен екшън, конкуриращ дори сценаристите в Холивуд.

Разхождаш се с гаджето си в два и половина през нощта и внезапно мирен гражданин с пищов в джоба те прострелва в главата.

Хапваш в ресторант с приятелка, неочаквано минава бившият ти посред бял ден и ти забива четири куршума. А после се оказва, че имал рак на простата и бил изнервен.

Прибираш се в Пловдив от фитнес и още търсят кой те е превърнал в труп в ранната вечер, когато всички са на улицата.

Пак в Пловдив излизаш да разходиш кучето сутринта и се самоубиваш с такъв финес, че полицията дълго търси пистолета и накрая го „намира“ у леко чалнат пенсионер, а гилзата се изпарява във въздуха и още я няма.

Влизаш с момче в асансьора и на 11 години те прибират в бял ковчег…

Седиш си в кафето и в този момент взривяват банкомата под носа ти.

Прибираш се в Пазарджик от работа и по пътя някой си изпразва пищова в теб. И още го търсят. Трета година. Не пищова…

Лекар отива до банкомата да изтегли малко пари и фрасват по главата. Мир на праха му!

Застреляни, заклани, пребити с ритници, разфасовани, разчленени се появяват всеки ден в новините, изчезват инкасо автомобили, въоръжени нахлуват в банки, но иначе престъпността е преборена. За камуфлаж се арестува местния идиот, или някой скитник, а престъпниците са на свобода.

Какво преборихте, господин Цветанов?

Ако е мафията, тя продължава да действа, само че облечена във власт. И е „преборена“, защото никой не смее да я пипне с пръст.

Ако са разните му там банди, не са, защото всеки ден четем, че заподозрян за поредното престъпление е някой си от хората на Рогача, Коча, Козела и все звучни прякори, които са свобода.

Колко отявлени престъпници наистина са в затвора?

А на свобода?

Кой отвлече поредната жертва?

Може би пълното безхаберие и наглото управление на борците с престъпността! Което превърна България в страна на престъпници и мафоти.

Интересно кой пастир, или клошар ще бъде арестуван този път?

/Статията е написана с любезното съдействие на тичащата в галоп след събитията, полиция и прокуратура и министерските борци за ред и спокойствие, а героите не са измислени!/

В България не ни трябват холивудски екшъни, достатъчно е да прочетем новините!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net  

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *