КОЙ И ЗАЩО СТРЕЛЯ ПО МИТЬО ОЧИТЕ?! Виж скандалната истина само тук:

Митьо ОчитеПоредният екшън разтърси Слънчев бряг и завърши с един труп, трима ранени и полуживия легендарен наркобос Митьо Очите.

Митьо все още е между живота и смъртта, ранен е в корема, крака и пикочния мехур. След осемчасова операция лекарите в МБАЛ Бургас са извадили четири куршума, а петия ще бъде изваден по-късно. Следващите 24 часа са критични, казаха от Бургаската болница, която в момента е с такава охрана, че пиле не може да прехвръкне, а болните от ужас оздравяват! Особено като видят кордона от ченгета в коридорите и пред болничното заведение, а също и тълпата яки татуирани типове, които хем охраняват боса си, хем тичат да дават кръв за спасяването му.

Главният секретар на МВР Георги Костов нарече цялата касапница в Слънчев бряг „битов скандал“.

Стига бе!

Гаджето на дъщерята на Очите се скарало с охранителите на хотела за паркомясто. Това станало към 16 часа вчера. Пет часа по-късно Митьо и хората му се сетили да се ядосат и хукнали към ресторанта да питат що така не дали на зетя да паркира. Те пристигнали въоръжени,  а собственикът дружелюбно ги чакал с десет гавази с пистолети „Макаров“. Скандалът бил толкова „битов“, че двете групи извадили патлаци и като в американски уестърн започнали да падат полилеи, столове, бутилки  с маркови питиета и… трупове!

Един от хората на Очите се хвърлил да го закрие от куршумите с тялото си… и бил убит на място. Още трима били ранени, а самият наркобос – надупчен с пет куршума!

Следва обаче още по-голям екшън: Полиция от Слънчев бряг, Несебър и Бургас лети към мястото на събитието! Курортът посинява от униформени. Раненият бос Очите е качен на линейка, която полита към Бургас с ескорт от черни коли, пълни с мутри, охраняващи берящия душа шеф.

Митьо Очите бар
Мястото на екшъна

В Бургас пък завардват болницата от… журналисти и лечебното заведение все още е под охрана.

И всичко това – за едно паркомясто?

Главния секретар на МВР Георги Костов, който заяви, че касапницата е просто битов инцидент, би трябвало да се поправи и да замени една буквичка. И на бебетата е ясно, че не става дума за Парко…, а за Наркомясто. Че всички куршуми са били предназначени единствено за Митьо и е загинал човекът, който е искал да го предпази. Ранени са само тези, които са били близко до него. Само в тялото на Очите има пет куршума, а в останалите по един.

Откъдето и да я погледнеш „битовата свада“ е имала една единствена цел – убийството на Митьо Очите.

А кой най-много иска Очите да бъде убит?

Естествено софийската наркомафия, която от години не може да пробие в Слънчев бряг, тъй като територията е заета от несебърския мафиот. Над живота му са правени не едно и две покушения, като най-драстичното беше, когато взривиха колата му, но вместо той, във возилото бяха съпругата му и двама охранители. Тогава няколко дни ченгета събираха парчета от телата им от улиците и стените на околните къщи.

Сега доходоносният бургаски бизнес с наркотици на Очите отново бе атакуван. Столичната мафия реши да завземе курорта, който очаква рекорден брой туристи и да грабне милиардите от търговията с дрога и проститутки. И успя! Въпреки че още е жив, Очите е с опасност за живота, и цяло лято ще  е извън строя, ако лекарите въобще го спасят. След шоковата атака върху живота му Митьо ще се покрие някъде и територията поне тази година ще е свободна за софийските бандити.

Кой стои начело на българската мафия и търговията с наркотиците?

Кой и защо квалифицира войната за преразпределение на нарко територии в битов скандал?

Случайно ли същата вечер Бойко Борисов беше на бал на КРИБ и излъчваха новини през час, че е там и се забавлява необичайно много? Нещо неприсъщо за г-н премиера…, който неведнъж сам е споделял, че води затворен живот и почти не излиза вечер от банкянските си покои!!! Дали пък Бойко Борисов не е нарушил привичките си, за да отпразнува едно важно за неговия бизнес покушение?!?

Случайно ли на мястото на произшествието не е имало полиция в близост?

Защо бургаската болница е блокирана от мутри?

Защо те не са арестувани?

Кои мутри на чия страна са?

Това са въпроси, на които всеки може да си отговори.

Колкото до причината за боя – скандал за Паркомясто… по-голям виц не сме чували!

Не знаехме, че и ченгетата имат чувство за хумор!

Честит ни нов летен сезон и нови продавачи на „удоволствия“!

Останалото са битовизми, както казва Георги Костов. Skandalno.net

 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Мда…Досадна битова свада, която може да ни коства целия сезон на морето.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *