Китаеца бесен и на Ники Кънчев, няма да го съди, ще го бие

Китаец3Антипатията на Ники Китаеца към Ники Кънчев се засилва от ден на ден.

Още при излизането си от Къщата на пето място бившият на Азис не прие никак добре думите на Кънчев, че миналото не може да бъде изтрито и този факт, че е живял с Азис, ще си остане.

Тогава Китаеца му възрази с думите – съжалявам, че влязох в това шоу, но до по-сериозен конфликт не се стигна. Нещата обаче се изостриха в „На кафе“, когато екипът на предаването пусна видео от коментарите в студиото на „Биг Брадър Ол Старс“ и нравоучителните слова на водещия. Ники Китаеца твърдо заяви, че е разочарован от държанието на Ники Кънчев, защото не би трябвало да взима страна и да насъсква другите срещу него. Наистина водещият непрекъснато повтаряше – не ви ли се струва, че се преструва, че това е стратегия, може ли женен мъж да флиртува така открито и да признае, че е изневерявал, питаше Виолета одобрява ли това и се чудеше на отговорите й, че ще се разберат двамата отвън и проблемът е на семейството, не на цяла България. Гала се опита да оправдае колегата си, обаче Китаецът не забравя униженията лесно.

Гледам и не мога да повярвам. Как е възможно самият водещ на шоуто да манипулира хората и да ги настройва срещу мен?! Това е липса на всякакъв професионализъм и личат лични пристрастия. Още преди  бях забелязал, че винаги е пристрастен, има си фаворити и не води много адекватно предаването, но сега направо останах потресен как манипулира другите. Ако продължава така, някъде ще яде бой със сигурност, ние имам достойнство.“ – споделил бесен Китаеца пред свои приятели.

Вярно е, че  в такива предавания има сценарий и често водещият изпълнява заповед на продуцентите и сценаристите, но Ники Кънчев  прави това прекалено явно, толерира едни за сметка на други, с което дразни голяма част от публиката. В Нова плей непрестанно излизаха призиви, че Кънчев трябва да бъде сменен. Самият той също се сбогува със зрителите, но не стана ясно дали завинаги.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *