Катето Евро ще получи наградата в Брадъра по милост

Катето цигараКатето Евро изигра ролята си на достолепна жена на средна вързаст великолепепно и ще получи довечера наградата на „Биг Брадър ол стар“, се говори упорито в медийните среди.

Продуцентите са решили да дадат първото място на свой човек, без да се интересуват от мнението на зрителите. Първо Евро е тяхна колежка. Второ предаването й беше свалено от ТВ7 и е безработна. Трето Бареков не й е дал две заплати и тя живее на заеми. И четвърто ще става баба. Все основателни причини.

Коментиращите от Домсъвета обаче не са на това мнение. Брадърът не е благотворително дружество, а останалите играчи не са фон, на който актрисата да се окичи с неградата. Само с един филм зад гърба си, тя е толкова звезда, колкото и останалите, които пък са играли в жестоки житейски филми.

Не мога да я позная – жената вътре просто не е Катя, възкликна Ива Акимова. Всички я познаваме – избухлива, гръмогласна, купонджийка, а в Къщата се е превърнала в майка на всички и само дето не е започнала да им плете терлички. Това е роля. Евгени Минчев също отбеляза, че сухарката, която вижда вътре, няма нищо общо с дамата, която е имал честта да види вън не винаги в най-благоприятната светлина.

Абе какво да говорим, избухнаха гостите на Венета Райкова в последното издание на „Голямата уста“ в петък. Всички знаем как Катя пие и се олива, как се съблича гола на купони, как участва в оргии, които не са за очите на благоприличния зрител. Вътре тя играе роля и едва се сдържа да излезе навън и да се напие като донски  казак. Явно много я е окъсала финансово, щом се сдържа толкова време.

Интуитивната Петя Буюклиева я нарече най-лицемерния съквартирант и уцели. През цялото време тя долавяше нещо фалшиво в поведението й, сякаш присъстваше на спектакъл. Катя се обиди, но после лицемерно я прегърна и й прости.

Пълен фалш по пътя към наградата, всички се преструват, никой не я заслужава, ядосват се зрителите. А ние им напомняме призива на Финдо да не пращат смс-и за измислени герои, а да си изберат кауза и наистина да помогнат на някого, ако имат на сърце да пилеят пари.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *