Касапница в Киевската Хунта! Арестович: Зеленски е пълен Идиот, Унищожи Украйна с Репресивните си закони срещу 16 млн. Рускоезични, Обявил е Война на Християнството! (С ВИДЕО)

Открита Война между Зеленски и Арестович! Пропагандист и лъжец № 1 на Киевската Хунта явно има съвест и тя проговори. 4 дни преди да подаде оставка, Арестович е дал сензационно интервю, в което казва цялата истина за мръсната война в Украйна и за репресиите на Киев срещу 16 млн. руско население в страната. Вижте видео от сензационното интервю на Арестович в края на този текст.

Най-влиятелният пропагандист в Киевската Хунта, съветникът на украинския президент Алексей Арестович поде яростна атака срещу Владимир Зеленски, като го нарече идиот, обвини го в репресии срещу 16 млн. рускоезични украински граждани и разкри, че е обявил война на християнството.

Въпросното интервю Арестович е дал 2 дни преди да изрече (вероятно за първи път в кариерата си) истината: че ударилата жилищния блок в Днепропетровск ракета е отклонена от украинско ПВО… и 4 дни преди днес (17.01) да си подаде оставката.

Това събужда подозренията, че Арестович е подготвял предварително днешната си оставка в опит да се дистанцира от престъпния киевски режим.

Знае ли той какво ще се случи в Украйна през следващите седмици, страхува ли се от това, което се задава и притеснен ли е за бъдещето си? Вероятно да, щом гъвкав медиен играч като него прави толкова остър и неочакван завой.

Видео-интервюто с Арестович, взето на 13.01.23 г., което Скандално.нет откри в Youtube е достатъчно красноречиво и не оставя почти никакво място за погрешни тълкувания.

Арестович подема безпрецедентна атака срещу Владимир Зеленски, определяйки много от неговите решения и действия не просто като глупави, а като престъпни.

Припомняме, че днес по-рано Алексей Арестович подаде оставката си от всички заемани постове след като бе разкритикуван, че за първи път каза истината. Той заяви, че украинско ПВО е свалило руска ракета, която е ударила жилищния блок в Днепропетровск.

ЕТО И ЯРОСТНАТА АТАКА НА АРЕСТОВИЧ СРЕЩУ ЗЕЛЕНСКИ И КИЕВСКИЯ РЕЖИМ:

В телевизионното студио Арестович казва на водещата:

„Какво правим с постсъветската идентичност на Украйна, какво правим с нейната регионална идентичност. В Украйна живеят 16 млн. рускоезични и още 57 етноса. Имаме цели региони, в които почти няма украинци и те си живеят свой живот.

Какво правим с тези хора ние – нещо освен заплахите, глобите и общественото осъждане?

И после какво искаме от тези хора?

Разберане? Да са ни лоялни?

Тези хора ние сме ги осъдили, казваме им:

„Вие сте ватници, колоради (обидно име за руснак в Украйна, заради цветовете на Георгиевската лентичка-б.р.) сменете си етноса, сменете си езика, сменете си самоличността или ще ви преследваме. Вие помагате на Русия, искате смъртта на всичко украинско“. Това им казваме.

След което искаме тези хора да ни подкрепят. Това е лудост.

Чуват се и други гласове: „Нека си ходят в Русия“.

И част от тях тръгнаха към Русия. Но накрая докараха Русия тук.

И сега какво правим? Кой е идиотът в тази ситуация?

Разбираш ли? Водим абсурдна национална политика, регионална политика, трудова политика, политика на самоопределинието.

Дори СССР се справяше по-добре в тези области от нас.

В Израел няма официални езици, но вторият език, който всъщност се използва навсякъде, е арабският. Това е езикът на техните врагове.

Може би евреите са разбрали и знаят нещо, което ние не знаем.

Ние казваме, че всички руснаци са лоши и няма добри руснаци.

Но как рускоезичните граждани на Украйна възприемат тези наши думи и послания?

Какво чуват те от нас?

Чуват, че те са нашият враг.

В този момент Арестович вади и показва украински паспорт и обяснява, че е на братовчед му – загинал край Бахмут, рускоговорящ, служил като войник във Въоръжените сили на Украйна. След което Арестович въздъхва: „Съсипахме я тази страна!“

Властите на Украйна се държат като тотални мръсници с гражданите си.

Зеленски обяви война на христоянството.

Началото на тази война беше когато украинските тайни служби СБУ влязоха в Киевската лавра и в други църкви и манастири на Украинската църква в лоното на Московската патриаршия. Обиски, арести, прогонване от страната на десетки духовници…

Неоснователно неоснователно обявявате 16 млн. енориаши, украински граждани, за „агенти на руснаците“.

Трябва да си пълен малоумник и идиот, за да подпишеш такива закони“, каза Арестович конкретно визирайки Зеленски.

ВИЖ ИНТЕРВЮТО С АЛЕКСЕЙ АРЕСТОВИЧ!

ВИЖ ВИДЕОТО:

Забележка: Интервюто е на украински. За субтитри на руски, натиснете бутона долу вдясно на видеото!

https://youtu.be/4gvEo6cEGyY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

    • Явно да. Става интересно. Май се задава края на укро-режима в Киев

  1. Между внезапната промяна в поведението на Арестович и програмната статия на Медведчук в руската преса, не може да няма връзка. Това звучи като опит, да бъде спряна войната без победител. Как изведнъж се сети за българите, на които е забранено да говорят български, за унгарците от карпатската 128 егерска бригада, които мрат за Украйна? Мътна е и срещата на разузнаванията между САЩ и Русия. И едните и другите имат интерес войната да спре. Руснаците заради жертвите и трупащите се проблеми от икономически характер, а американците заради страха, че Русия тръгва сериозно и ще загубят цяла Украйна. В цялото мишкуване е намесен и Ердоган, вероятно. Оказва се, че и в хибридната война, обикновените хора, не се броят за жертви. Разрушените селища са в Донбас и Путин ще ги възстанови с труда и ресурсите на донбасци. Те и така остават в Русия. Останалата Украйна, с разрушената енергийна система, теоретично я печели западът, но кой е луд да инвестира там. Ще постудуват, ще погладуват и ще се сетят за „батюшка“. Европейците ще уригат на жабета още дълго и бясно ще купуват оръжие, което им е за нищо при вътрешни безпорядки. Страх лозе пази. Пригожин ще стане цар в Африка с амнистираните си бойци. В Русия няма живот за тях или в колонията или в колониите с ЧВК. САЩ ще вдигнат икономиката с европейските производства и така ще падне социалното напрежение, овцете вече са чипирани. Китай ще разбере, че е изтървал момента за военен съюз с Русия и тя пак е само търговски партньор, а техните проблеми остават. Остават и нашите проблеми, но с един повече, равнодушна и студена Русия.

  2. Прав е читателят Иван. Много журналисти, политици и разбирачи от всякакъв ранг на отчитат ясно видимите промени в отношението на Русия към България. То не бяха руски шпиони, то не бяха изгонени дипломати – май-по-голям брой дипломати от нас никой не е гонил, то не бяха провали на Южен Поток (пръднахме с гол задник на онази работа на Ердоган, който сега молим да ни продаде този газ, който трябваше да минава през България) за оръжията от „червената“ Курнела няма смисъл да говорим. Така стигнахме до изреченото от Путин “ Мы больше на братушки“. Предстои да разберем точно какво ни е казал – ние а не онези които ни докараха до тук. Те ще си свият кинтите и ще фъснат в по- цивилизовани държави. Там да пукнат като проклети от нас отрепки ! Но отношението на Русия към България напълно заслужено се промени. Има как още да се осерем но ха дано да спрем!

  3. Арестович е от кръга на Порошенко.Който е в пъти по жесток от Зеленски. Още десетина дни и ще се разбере развоя,след срещата в Давос.Една от целите е да придърпат Индия,да я откъснат от Русия.Само Китай и Русия не присъстват.

  4. НАЙ ТОЧНА Е ПРОГНОЗАТА НА ИВАН ВИНАГИ ПЪРВО НЕГО ЧЕТА

  5. Иване малко си противоречиш.
    От една страна Запада се страхувал че ще изгуби Украйна от друга страна след като западната част си остава в Русия, а източната съсипаната и „кой е луд да инвестира там“.
    Е тогава от какво се страхува Запада,не него му е през оная работа за Украйна.
    Грешен ти е извода и че Запада също иска да спре войната-точно обратно-иска да продължи и да се разтяга колкото може повече до пълно изтощаване на Русия.
    За това и постоянно зареждат укрофашистите с оръжие.Вече започнаха и по-сериозни оръжия да им дават.
    Само гледат да не настъпят котето прекалено много и да им изпрати Путин някой Сармат.използуват глупаци като нас,като украйнците и всички останали марионетки които си имат за да водят война срешу Русия.
    Всичко е планинарно много отдавна,а да не ти пускам и темата че и Путин също е в играта.
    Това съвсем ще ощащави публиката тук.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *