Камелия реши: Ще се омъжа за Цветин, за да се видя в бяла рокля

Камелия гПопфолк звездата Камелия призна, че  най-накрая е решила да се омъжи официално  за дългогодишния си приятел Цветин.

44-годишната амбициозна блондинка заяви, че не се различава от другите жени, нищо женско не й е чуждо и  иска да се види в булчинска рокля и да изживее своя голям ден.

Досега Камелия винаги е твърдяла, че тя и  половинката ѝ не вярват в брачната институция, че подписът не означава нищо  и затова досега не са сключвали съюз пред закона и Бога, въпреки че са заедно от почти 20 години.

Всъщност двойката живее по-кротко от омъжените и вече двадесет лета е заедно. Двамата се радват на живота, единодушно са решили да нямат деца, имат еднакви вкусове, заклети нудисти са, но досега не са допуснали папарак да ги хване голи и даже за скука на медиите, нито веднъж не са се карали и разделяли.

Певицата, която преди около половин година прекрати договора си с музикалната компания „Пайнер“, се чувства свободна да прави каквото си поиска и  е решила да провокира феновете си, като направи тази важна стъпка в личния си живот и им сервира една сватба. А вероятно и шумното тържество на колежката й Мария също й е повлияло, смятат нейни приятели.

След промяната в кариерата си и излизанито от шаблона, явно звездата смята да внесе известно раздвижване и в съвместния си живот с любимия мъж.

„Искам в този живот и аз да се видя като булка“, признава неочаквано певицата, която доскоро и дума не даваше да се издума за сватба.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *