Валери Божинов и Николета се разделиха след луда кавга на летището

Николета бяснаТочно на 14 февруари, когато двойките празнуват любовта си, Николета и Валери се изпокараха жестоко и то  пред очите на стотици пътници на летище София.

Двамата  бяха решили да отбележат празника  в любимата си Италия, където да полеят  семейното си щастие в кокетен ресторант в Милано и да изкарат сами един прекрасен уикенд. А Николета  искаше да съчетае любовта си към Валери си с другата си голяма любов – пазаруването.

Каква е причината за ужасната разправия на двойката, не е ясно. Скандалът  започнал в дома им в събота сутринта, докато са оправяли багажа си за пътуването и продължил  по пътя за летището.

 Николета и Валери вече пристигнали на терминала по най-шумния възможен начин, като си крещяли бясно един на друг, а малко преди да се чекират, данданията станала кошмарна. Останалите пътници зяпали семейството в пълен шок, защото и двамата така си викали един на друг, че като магнит привлекли всички погледи. Малко преди да им дойде редът на гишето, Лозанова  бясно се фръцнала, грабнали си куфара и си тръгнала от летището с такси.

В бясната караница не се разбрало защо и двамата са така вбесени един на друг. Според свидетели те си разменили толкова много нецензурни думи, че присъстващите се чудели къде да се скрият от неудобство. Приятелки на Лозанова  пък разказаха, че след като се е прибрала вкъщи, плеймейтката събрала два сака с дрехите на Валери и ги е оставила пред прага на жилището си.

Той пък дори не й е звъннал и след като си  прибрал багажа, запрашил в неизвестна посока. Вместо да честват деня на любовта, съпрузите сега са по-скарани отвсякога. Те вече се разделиха веднъж, сега не е ясно поредния панаир за какво е и как ще завърши, припомнят паметливи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. НИКОЛЕТА Е МАНГАЛСКО ИМЕ,ЦИГАНКАТА ПРОСТА СЕ Е ВЗЕМАЛА НА МНОГО ВИСОКО-ЕВТИНА И НЕОБРАЗОВАНА СЕЛСКА МИНДИЛЛКА.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *