Камелия Воче крие тъмни тайни и майка-проститутка

Камелия-ЕвгениПо време на целия ВИП Брадър Камелия Воче се изкарваше стожер на морала и почтеността, но запознати с биографията й не й вярват особено.

Няма как да се нарича моралист човек,  който има два брака и два развода, който има зад гърба си любовни афери с бащата на Ели Гигова и с Гибона, вторият сериозно женен и още куп връзки. Те бяха покрити старателно от продуцентите, но това, което не може да се скрие е майката на Камелия. За нея тя кратко каза, че имала бизнес в Америка.

Майката обаче се хвали с други неща. „Викаха ми „Капитана на шантажа“ едно време. Познавах се с всичките баровци в София. Мъжете ги правех луди, но не ходех с нашенци. Правех мили очи само  само на чужденци, защото бяха ларж. Даваха ми всичко – дрехи, бижута, пари, бах облачена скъпо и изглеждах скъпа“ , хвали се с бурните си младежки години някогашната известна красавица.

„Ченгетата от ДС искаха да работя за тях и да им донасям за чужденците кои са, какво правят, какво говорят. Казах им да ме назначат на заплата, обаче те не посмяха. Аз родих Камелия от българин , но  ме подгониха заради връзката ми с един солиден чужденец и бях изселена чак в Никопол.

Не стоях и един ден там и  сключих  фиктивен брак с българин.След което се измъкнах и отидох в Америка.

В Ню Йорк веднага се уредих със сериозна мениджърска работа в един стриптийз клуб и въртях доста добре бизнеса, справях се отлично. Всички пари минаваха през мен, отчитах ги, бях на висока заплата, а момичетата ми викаха „мамчето“ и припкаха при мен да се допитват за най-малкото нещо“, разказва  Емилия, която се е завърнала в България за ужас на дъщеря си и все още кокетничи с мъжете.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/vi0vAIznud4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *