Снежана Макавеева утешава интимно бившето гадже на Рут Колива

снежана макавееваБившата на актьора Мариан Вълев – Куката – Снежана Макавеева най-после откри своя нов партньор, който всъщност през цялото време е бил до нея, но тя не го забелязвала.

Актрисата е прибавила към своя сезиозен  списък с любовници  и младия си колега Калоян Трифонов. За Трифонов никой нещо не знаеше, докато известността го споходи  покрай отношенията му с певицата Рут Колева.

Връзката им стана достояние на всички зрители, докато известнатас изцепките  си изпълнителка беше участничка  в „Къртицата“. Тогава двамата се разделиха бурно и пред очите на цяла България заради силната  ревност на Трифонов и скандалите, които той вдигаше на любимата си, докато тя се натискаше вътре с Любо.  Освен че го направи рогоносец, Колева нанесе още един удар на гаджето си. При едно от излизанията си от предаването тя прекара вечерта с него, забременя, а после пред всички заяви, че ще махне бебето, защото щяло да й попречи на кариерата. А мен попита ли ме, аз съм бащата, изригна тогава приятелят й и отказа повече да се показва в ефир.

Калоян доста време не успя да прежали приятелката си и да преглътне унижението. Най-накрая обаче намерил утешение в прегръдките на Снежана.

Трифонов и Макавеева в моманта са студенти в НАТФИЗ и завършват тази година. Те били толкова влюбени, че  прекарвали всяка свободна минута заедно и били залепени един за друг като гербови марки.  Най-сетне виждаме Кало щастлив, твърдят  негови колеги от театралната академия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/_yANejiLXJs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *