Коцето слиза от сцената, ще става пенсионер

Коцето голама1Попфолк певецът Константин обмисля идеята да излезе в пенсия. Изпълнителят  е разредил доста участията си и се е отдал на почивка.

Редуцирал съм максимално изявите си.  Искам да бъдат най-много пет на месец  от „Пайнер” и едно-две  в  моите заведения. А в останалото време да съм свободен. Все пак от 16 години съм на сцената, а понякога и с 20 участия на месец.  Потрудил съм се достатъчно и вече мога да се оттегля в заслужена пенсийка,  твърди Коцето и допълва,че е имало и такива месеци, в които не е имал нито един почивен ден. Човек се изморява, човек се изхабява, просто в один момент трябва да кажеш стоп .

От началото на годината певецът се е отдал по собствена инициатива на дълга почивка. През свободното си време ходи на тренировки и калява тялото си. „Пия витамини, тичам в парка, независимо от времето,  правя си инхалации на гласните струни. Просто имам нужда от релакс, защото машината зацикля. Все пак за тези  16 години съм имал над 3000 участия, без да броя изявите в клубовете ми и на приятелски купони, а това е адски много”, казва певецът, като пропуска и четирите тона уиски, които е изпил през това време .

Коцето е категоричен, че след като е по-свободен, ще отделя повече време на семейството си. Дъщеря му Мариана  отсега още иска да хване микрофона и даже се опитвала да пее. „Тя е само на четири годинки, обаче  не възлагам големи надежди, че ще се занимава с музика. Но пък й се отдава спортът. Много живо дете е, тича,играе, спортува, а от две години  кара и ски”, твърди гордият баща.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/HTu2Wruneng

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *