Моника Валериева тръгва на турне, ще преподава се*с уроци

Моника ВСпряганата за гадже на футболиста Валери Божинов моделката Моника Валериева реши да става се*солог.

Скандалната плеймейтка, която наскоро получи и титлата се*с символ на годината, започва да води специален курс за жени, с което явно се натиска да се превърне в як конкурент на всезнаещата изтънко всички интимни въпроси Наталия Кобилкина.

Валериева щяла да  помага на девойки, които преживяват някаква драма в отношенията си,  или пък търсят истинската любов и самочувствието да докажат себе си пред силния пол. Освен други полезни съвети, курсът ще включва и темата как да съблазним един мъж само  се*суално.

За новото си амплоа  Моника споделя охотно в профила си във Фейсбук. Там амбициозната дама съобщава за идеята си да направи минитурне из страната, на което да представи житейските си и сексуални познания във вид на лекции. Новоизлюпената сексоложка споделя, че имала  желание  да помогне на всички жени, които искат да се чувстват като дами да сторат това с нейна помощ и да повдигнат самочувствието си, както и  да подобрят възможностите си в леглото.

Дали Валериева ще предава собствения си опит на мераклийките или е прочела някоя книжка по въпроса, не е ясно. Но едно е ясно – ще има жени, които ще са готови да си платят за лекциите й, защото стремежът на много от тях е да станат известни и да си хванат богат мъж.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *