Калина Паскалева съди Явор Бахаров, нарекъл я „мръсна ку*ва“

Калина преобличанеСкандалната изкусителка Калина Паскалева се закани, че ще заведе дело срещу актьора Явор Бахаров.

Той нарече бившата брадърка „мръсна ку.во” при опит да бъде заснет как излиза от театъра и как се отнася с почитателите си на улицата.

Гневният изблик на актьора бе излъчен в национален ефир, с което от предаването буквално го заковаха. Бахаров  си навлече гнева както на папарачката Паскалева, така й на продуцентите на предаването Иван и Андрей , където тутакси  бе излъчено скандалното видео. Водещата на тв таблоида Николета Лозанова също успя да изиграе ролята на  потресена девственица, чуваща за пръв път тази дума.

Няма да съдим Явор Бахаров за всички обиди, които изсипа по адрес на нашия екип, обаче ще  ще има дело за обида заради репликата репликата му „мръсна ку.ва”, която той отправя към нашата репортерка Калина Паскалева. Самата тя ще заведе дело, а ние ще сме плътно зад гърба й”, заяви  продуцентът на предаването Андрей Арнаудов.

Явор обаче също има козове в случая и може да ги използва. Той е сниман тайно, без негово знание и съгласие, с което се нарушава българския закон и папараците го следват по петите, без да го предупредят. Освен това адвокати подметнаха, че след като Калина е авторка на книгата „Дневниците на една к*рва“ и се е подписала, дали пък думата е обидна за нея, щом я е признала публично, а що се отнася до мръсна, тя може да се наложи да доказва в съда кога се е къпала за последно преди предаването, твърдят юристи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *