Калина Паскалева била любовница на министър от ГЕРБ

Калина преобличанеКалина истински хлътна, отдавна не се била влюбвала така всеотдайно, разказват оживено близки на изкусителката за  тайната й връзка с министър от предишното правителство на ГЕРБ.

Паскалева имала афера в продължение на цели три  месеца с женен управленец, но накрая сама сложила точка на любовната сага, пише HotArena.net.

Журналистката и политикът се запознали  в изискан столичен ресторант, където всеки бил с компания, но накрая се оказали на една маса. Мъжът  обаче предвидливо бил свалил брачната си халка и го играел соло. Дали заради мераците си към мъже с голама  власт и възможности, или пък просто заради обикновено  привличане, надарената брюнетка веднага паднала в обятията му.

Още в началото на връзката им гербаджията признал на Калина, че бракът му много куца, обаче  не се развежда само заради партията, за да я предпази от скандал.  Затова любовните му забежки трябва да останат в тайна, особено пък от медиите, които щели да го разкъсат жив.

Няколко месеца изкусителката се примирявала да свири втора цигулка в житието на бившия министър, но след като миналата Коледа той й заявил, че трябва да  бъде със семейството си вместо с нея, защото така е правилно, избухливият й характер взел превес и тя го изритала от живота си, прекратявайки напълно отношенията си с управленския кадър. Той дълго я молил да продължат, но тя била непреклонна.

Въпреки скандалния си  имидж и лековато поведение в отношенията си с мъжете, Калина винаги е имала принципи да не посяга на женени мъже и да завързва връзки само със сериозни. Красавицата обаче се притеснява, че изграденият й образ на ку*ва в обществото, какъвто сама си навлече,  не й позволява да си намери  стабилен мъж и  винаги попада на неподходящи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *