Любов в Брадъра: Яла тук, че ти откинем главата, ма!

Емил лйбжвСлед като трети сезон поред продуцентите чакат най-после да пламнат някакви чувства в БИГ Брадър, щастието им се усмихна по най-невероятния начин.

На сцената излезе монтанския мачо Емил Каменов и започна да сваля световно неизвестната певица Пламена. Похватите са душене, влачене по земята, мачкане на дивана и дърпане за краката от леглото, досущ  като в детската градина, или пионерски лагер в началните класове.

В допълнение охранителят  се обръща към обекта на желанията си с нежните слова „Айде ставай, ма, кво си се надупила да спиш”, „ Ай, не ми се излежавай тук, като кифла” и „Аре, дигай са, че требе да готвиш”. След което я хваща за краката, събаря я още спяща от леглото и започва да я влачи по мокета в спалнята.

След като се измие и облече, певицата присяда някъде, а в това време ухажорът й мята една лапа отгоре й и започва да я стиска, мачка и души, докато тя започне да рита с крачета във въздуха. Цялата се зачервява от болка и липса на въздух, а той я пуска миг преди да е преритала.

Пламена, която стана  домат докато Емо  я душеше и ми каза, че има нужда от време „да се освести”, като че ли приема добре грубитесвалки на Каменов,  анализира Катето Евро. Въпреки че според водещия Ники Кънчев – Каменов блъска с повече нежност и финес боксовата круша, отколкото влага внимание, когато сваля Пламена, все пак в Къщата има любов. Макар и странна и показана по доста извратен начин.  Той просто се шегува с нея, не й мисли злото, каза майката на певицата в опитите си да я защити. Детето зми е прекалено добро и не отговаря на насилието с насилие.
Тя е символ на онази  жени, които после апелират  „Бий ме, обичам те“, каза Патрашкова и добави, че Пламена е можела да отблъсне грубиянина още при първия му опит да я „сваля“. Не да ходи сега цялата насинена от ласките му и да се гордее, че е станала обект на внимание в Къщата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/u1Yic1G9pjY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *