Вили Марковска чака бебе след три месеца

ВилиВиолета Марковска е в очакване на първото си дете.

Актрисата е бременна вече  шестия  месец и през пролетта догодина за пръв път ще  ще стане майка. Въпреки че бременноста е напреднала  и са минали шест месеца от зачеването, коремчето на Вили все още не личи много. Тя продължава да играе и част от колегите й още не подозират, че скоро ще трябва да купуват играчки и ританки за подарък.  Актрисата поддържа непрекъснато формата си, като всеки ден изминава между 5-10 км. пеша.

Колежката на актьора Сашо Кадиев ще бута количка през април  заедно с приятелката на Сашко – Таня, която също е  в шестия месец и очаква момиченце Катерина. Снахата на Катето Евро сякаш се е наговорила с Виолета да родят рожбите си по едно и също време.

През лятото на 2012-а Вили се омъжи за любимия си  Иво, който е  син на банкера Красимир Ангарски и също е финансист и е баснословно богат.

Сватбата им бе забулена в пълна тайна, папараците я изпуснаха, приятелите им също са дескретни  и до днес все още публично не са се появили снимки от сватбеното тържество на двойката. Тържеството било в тесен семеен кръг, който не искал да прави панаири от най-съкровения ден на младоженците.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *