Нова версия: Малък Тошко и Калина били гаджета преди години

Калина Китаеца договорНова бомба избухна в Биг Брадър ол старс.

Докато Венета Райкова обсъждаше с жената на Китаеца той с каква ориентация е и вярва ли му, че наистина ухажва Калина Паскалева, или това е само пиар, Виолета изведнъж каза.

Аз всъщност зная, че там има друга любовна двойка, замесена е същата жена, но не с моя мъж. Оказа се, че Малък Тошко и Калина били гаджета преди години, но после се разделили и всеки тръгнал по пътя си. Виолета останала с впечатлението, че нарочно са ги оковали в белезници заедно, за да продължат връзката си. Всъщност те се държаха доста весело и явно не се запознавах за пръв път в Къщата.

Така ли, имаме новина – светна Венета Райкова, оживиха се и Ваня Червенкова и Златка Димитрова, които гостуваха в предаването. Значи те са имали други отношения и това е било добре запазена тайна.

Е, от снощи тайната не е никаква тайна. Промъкна се и версията, че Калина е сваляла Китаеца, а не той нея. Той просто се е включил в играта, за да останат двамата до полуфинал. Защото няма нищо по-интересно за зрителите от една невинно зараждаща се любов.

Виолета разясни и мистерията около дружбата между Евгени Минчев и мъжа й. Ние имахме продуцентска фирма и бяхме сключили сделка. Моят мъж да придружава господин Минчев на светски мероприятия, а той да лансира наши групи да пеят по заведенията по морето. Двамата нямаха никаква по-особена връзка, а това, че и Минчев си е правил пиар на гърба на съпруга ми, го разбрахме доста по късно, каза жената, която се закле, че Китаееца е стопроцентов мъж.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *