Калина Крумова открадна гаджето на Анелия

 Анелия голяма27-годишния Калоян, който е син на бившата екоминистърка Долорес Арсенова заряза Анелия. Младокът джиткаше с певицата, а тя твръдеше, че двамата имат сериозни намерения и дае ще се сгодяват.

Макар и  негова кака, тъй като  скоро ще влезе в Христовата възраст,  дивата трябваше да действа по-бързо, за да го оплете, но не успя. Увлечението на министерското синче се оказа временно. Въпреки общите снимки, на които изглеждат много влюбени и които Анелия скоро сама си пусна във Фейсбук, упорите слухове носят, че  младият бизнесмен вече е бил шута на бившата съпруга на  Коко Динев и се движи из столичните заведения с нова изгора.

И това не е коя да е , а скандалната изкусителка Калина Паскалева. Хубавицата, която  стана известна след участието си в риалитито „Островът на изкушението“, а после се хвърли да гради  журналистическа кариера в предаването на Любен Дилов-син, била забелязана в доста интимна поза на светско парти със сина на Долорес. Калина стана известна и със скандалната си книга „Дневниците на една ку*ва“, която явно привлича мъжете към нея като магнит.

 Преди няколко години Паскалева беше гадже на Георги Иванов – Гонзо, а в последните месеци името й се доста се спрягаше заедно с това на актьора Мариян Вълев – Куката. Като истинска изкусителка, каквато беше на Острова,  тя не даде подробности за отношенията си най-търсения мъж и секссимвол на театъра и на малкия екран. Може и двамата да са си правили взаимно реклама, излизайки заедно.

Но явно и този роман е приключил и сега Калина и Калоян с излизат  от две седмици и се веселят по скъпите кръчми.

Анелия изпаднала в ярост и с всички сили и средства се мъчи да си върне гаджето обратно. Дълго време тя се пазеше, никой не разбираше за връзките й, твърдеше, че няма човек до себе си, но като се залюби с Калоян, афишира връзката и зачака пръстен. Той обаче като пеперудка се премести на друг цвят и певицата е съсипана от унижеието, твърдят нейни близки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/y3u0S5z1gwo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *