Как Западът възкреси Чудовищния Укpaинcки Haцизъм (ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ) Задължително за гледане!

Филмът проследява историята на украинския нацизъм от Бандера, Шухевич, УПА и ОУН до Дмитрий Ярош, „Тризъбец“ и „Десен сектор“. Документалната лента доказва по безкомпромисен начин нацистката основа на Майдана от 2014 г., грижливо подготвян в продължение на три десетилетия от западните спец. служби. Нацистки преврат в най-чист вид, инжениран от Запада чрез спонсорирането и координацията на десетки местни нацистки паравоенни организации. Как руската Украйна бе овладяна и превърната в унищожаващо и самоунищожаващо се чудовище. Вижте западния инженеринг стъпка по стъпка… и трагедията – по дни, месеци и години.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

11 коментара

  1. Подобни неща са възможни в държави с умствено изостанало население. България за жалост е в тази група. А знака ттризъбец са го взели от детските филми – знака на злия Саурон. Ползват терминология пак от тези филми ,като за умствено изостанали идиоти и това действа, защото масата са умствено изостанали деградирали индивиди на нивото на 8-9 г. деца и по зле. №0 г. т.н. демокрация деградира интелектуалния капацитет на цяла Европа и най вече в бившия соц. В САЩ винаги са си били така.

  2. До Анононимен,
    Напълно си прав. Само се чудя как е възможно да се промие мозъка на цял един народ. Дори интелектуалци. Или пък може би генетично им е заложено на тези тъпунгери да са такива.

    • АЛАН ДЪЛЕС ПРЕЗ 1952Г.
      ЗА ДА УНИЩОЖИМ КОМУНИЗМА,
      ТРЯБВА ПЪРВО ДА УНИЩОЖИМ 4 НЕЩА.
      1, ОБРАЗОВАНИЕТО-ТОТАЛНО УНИЩОЖЕНО
      2, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО -ТОТАЛНО УНИЩОЖЕНО
      3, СОЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА- ТОТАЛНО УНИЩОЖЕНА
      4, АРМИЯТА-ТОТАЛНО УНИЩОЖЕНА
      ДАНО ТИ Е СТАНАЛО ЯСНО ЗАЩО СА ПРИМИТИВНИ
      ВЕЧЕ ДВЕ ПОКОЛОНИЯ.

  3. Гледах филма преди да го пуснете тук, още по-страшно беше, този филм е само една малка частичка от случилото се в Украйна, за съжаление. Трагедията е голяма там, затова Украйна трябва да се прибира в реалната си родина Русия!

  4. Не обичам тази дума, но там явно е страшно.
    Бог да пази България.

  5. Явно Германия е била с много умствено изостанал народ ,по умозаключенията на някои коментиращи умнокрасиви

  6. Явно така се получава, съдейки по днешното състояние на Германия – амуджите изнасилват немските жени, а реакцията на немските мъже беше да излязат на демонстрация обути в женски обувки на високи токчета. По този начин показвали солидарност с жените. А в Мурманск показаха солидарност и то не за изнасилване, а за нахално поведение в дискотека спрямо местните момичета, като от 54 мераклии 18 в болница, трима на оня свят, останалите с по-леки повреди, оказана им е медицинска помощ.

  7. И ние сме настанили и храним в момента тези изкормвачи и убийци?! Тези от филма са наистина бавно развиващи се, наслаждават се на подвизите си! Приличат ми на първите турски орди дошли в България. Господ започна да им го връща, но ми се струва, че главите им още не са уврели.

  8. Не са умствено изостанали, гледах и друг документален филм, в който проследяваха събитията от зародиша им, всъщност, нацистките бандити Бандеровци и предатели на Украйна, служили на нацистите през Втората световна война, са били старателно отглеждани на запад, обучавани и след ВСВ и десетилетия наред са работили срещу родината си – тогава СССР(социалистическа Русия), а сега Украйна, отвътре и от чужбина са работили срещу страната си, наслагали са ги по високите постове постепенно и тихомълком, наслагали са и наследниците на нацистите в управлението, тези хора са заели властта и отвътре и отвън, те са създателите на нацизма и налагането на тъй наречения „украински“ език и нацизма, нацистките отряди, а те са много, не е само „Азов“. Точно немските нацисти и австрийци, започват конфликта през ПСВ там, същите немски нацисти, създават и конфликтите и убийствата на поляци, руснаци, украинци, белоруси(тогава не са били създадени белоруска и украинска нация, все още са си били руснаци и поляци, но поляците също са руснаци по произход, които са били отцепени от Русия в миналото(през ПСВ и Октомврийската революция), отново от немци и англичаните имат пръст там). Над сто години ги насъскват един срещу друг и ги убиват, брата предател убива брата, на това трябва да се сложи край. С убийството на Сталин и пускането на затворниците от затворите от Хрусчов под западно давление, включително и нацистите и бандеровците са били пуснати, а след това и сключването на търговския договор „за свободна търговия на стоки и хора“ между запада и СССР, започва и разлагането на СССР отвътре и огромната трагедия и тотален грабеж+бандитизъм през Перестройката, което създаде хаос и бедност там, а западняците се държаха високомерно с тях и грабеха, бяха натровили с нещо и населението западняците, особено в южните руски републики и инвалидизираха хората, децата, а в Украйна бяха заразили хората със СПИН. Путин спря хаоса и позакрепи Русия що-годе, лека полека , започна да връща блясъка на Русия, а населението да се устройва, инфраструктурата да се възстановява и т.н. , дано успеят след толкова много преживяни мъки, да си възстановят страната и стандарта там!

  9. между другото, повечето от документалните филми, които гледах за нацизма и бандеровците в него район, а и за нацизма в Европа след ВСВ, бяха английски, някои бяха стари, на ББС например, но изчерпателни.

  10. Кой е по-виновен за нацизма в Украйна, западът или Русия!?! Русия си сърба попарата, която натвориха Горбачов и Елцин, запада само се възползува от ситуацията, та той от кога чакаше момента!!! Какви независими държави са Беларус и Украйна та те са по-руски и от настояща Русия!!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *