Какво има в гащите на шеф Петров? Къпе ли се Ваня Щерева? ВИП вонята стана непоносима!

Няма такъв сезон, няма такова падение!

Това заяви Дани Петканов, докато се превиваше от смях на поредната идиотщина, с която се занимаваха виповете в Къщата. А това бяха долните гащи на шеф Петров. Дани Златков ги откри мръсни в банята, разгледа ги и установи, че шефът се  изпуснал при някой от многото си газове, които пуска в ефир, без да му пука.

Вместо да се погнуси от гледката, или деликатно да остави бельото на готвача, футболистът развя гащите като знаме и ги показа на всички в хола, а после опъна оцапаното бельо точно върху възглавницата на шефа.

Не помним дори в детски лагер да сме се държали така. Никой не смееше да орони авторитета на другия и да му качи шортите на знамето.

Но това в Къщата са випове. Те са оперирани от каквато и да било деликатност и злорадо използват всички средства, за да омаскарят противника, да го номинират и да го изгонят.  Било то и с кафяво отзад.

От своя страна шефът, вместо да се засрами, гордо обяви пред цяла България, че всеки ден си сменя долните гащи /то оставаше да ходи с едни и същи!/. И внезапно нападна Ваня Щерева, наричайки я нечистоплътна мърла.

Той обясни, че не си е прала дънките, откакто е влязла в Къщата – над-месец, постоянно ходи с розовата си космата горница, която вече е изгубила цвят от мръсотия, не се къпе редовно и мирише.

Не знаем докъде трябва да падне един човек, за да започне да се занимава с гащите на другия и да брои колко пъти влиза в банята.

Ваня се възмути и обвини шефа, че мирише.

А в Къщата наистина мирише.

Мирише на фалш, на простотия, на дребнавост, паднала на махленско ниво. Разнасят се псувни, показват се средни пръсти, летят люти закани за колене, изкормване, смачкване и отмъщение.

Всички забравиха, че това е само една игра и лицата на повечето са изкривени в грозни гримаси.

Ако това са ни виповете, каква тогава ни е държавата?

Ясно каква…

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *