И Цвета Караянчева била Репресирана! Останаха ли ГЕРБери без психо-травми? Виж Тук:

Тръгна някаква луда мода сред родните гербери.

Един след друг те се изкарват репресирани, за да ги види народът колко са изстрадали и как имат пълното право да се борят с БСП, която пък се явява основен техен враг от ранно детство, та чак досега.

На Борисов убили дядо му! Ужас! После се оказва, че подобен дядо липсва, че репресии към Бочко не е имало, че е завършил спокойно пожарникарската школа и е бил лична охрана на Тодор Живков, където охранителите ги проверяваха до девето коляно и ако има враг на народа в рода, сбогом пожарна, сбогом пъчене зад Първия.

На Цецка също дядото си отишъл като жертва и тя пророни телевизионни сълзи за него. По-късно се оказа, че не бил дядо, а далечен чичо, че не бил убит по политически причини, а от бивши затворници-конекрадци, за да не ги издаде. А семейството й пък бързо се издигнало и тате и мама се трудили в партийния апарат на БКП.

Лилито Павлова пък се депресира. Че открили колко струват чантите й. А като си видя снимката от клетвата на правителството, депресията беше двойна! Никой не оцени новата й зелена маркова блузка, а започнаха коментари за неуместния цвят и разминаването на номера на лъскавата одежда с размера на самата Павлова.

Главчев, като нямаше какво толкова да открие в биографията си, изтъкна, че него демокрацията го репресирала. Отнела му…косата.

Сега в общия хор се включи и Цвета Караянчева!  Тя пък била дискриминирана! Ако щете вярвайте. Това прочела в погледа на учителите си, които я гледали особено. И то не защото се биела с момчетата, не защото, както сама се похвали, ги спуквала от бой, а после се криела в тоалетната да не й го върнат, а защото родителите й не били вишисти!

Имаше една много рафинирана дискриминация в училище, оплака се тя.  Майка ми беше продавачка в сладкарница, а баща ми – багерист. Учителите гледаха в дневника  какво работят родителите на децата и по този начин  формираха отношението си към нас и оценките.

Като знаем, че Цвета е родена в Болярово, а е живяла и учила  в Кърджали, едва ли там вишистите са се прескачали по улиците. Явно почти целият клас е бил дискриминиран.

На всичкото отгоре, тя се хвали с лоша дисциплина, но с отлични оценки  и отлична диплома. Явно репресиращи са били само погледите, които учителите й са хвърляли при поредното сбиване в двора.

А най-вероятно в момента устатата гербаджийка иска да се изтъкне, че и тя е тормозена в мрачното тоталитарно минало, в което да бъдеш работник не беше срамно.

Но за нея явно е било…

О, суета, о, глупост, о нрави!

Сега пък е срамно да си в ГЕРБ и да не си жертва!

Не ви ли писна?

На нас – ДА!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. az sam represirana ot gerb molia vi kajete mi kak da pisa na kirilisa za da vi razkaja ot represiite na gerb rabotia kato sluginia v garcia na 65 g sam i virvam v gospod radev i rusia

  2. На Караянчева и репресираха шундата като я шибаха в гъза.

  3. Броисов е бил охранител на бай тошо, когато последният не беше на власт, а го съдеха, и частната фирма ипон го пазеше, а бб го пазеше като част от тази фирма. Така че кого точно са проверявали до девето коляно и кой… журналистическите драсканици преливат в кухите глави на нашенеца директно. Тоя сайт е дебилен.

  4. Станислана, ти пропусна още един репресиран от комунизма. Това е жалкият плазмодий на „българската уж демокрация“ експрезидента Желю Желев. Той е бил изключен от БКП, ако това не е репресия, здраве му кажи.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *