Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

До всички протестиращи, които се обиждат, когато ги нарекат ГЕРБЕРИ

Да сте чули някой от протестиращите срещу правителството да се е заявил открито като симпатизант на ГЕРБ?! Не ли? Няма и да го чуете от устата на уличен протестиращ или ранобуден студент. Причината е, че в голямата си част тези хора са платени. Долните редове обаче са посветени на онази част от хората на улицата, които искрено и наивно вярват в чистите и светли идеи на така наречените антиправителствени демонстрации.
окупация1
Твърдите, че не сте подвластни на ГЕРБ ЕООД и мразите правителството на Орешарски безплатно!!! Аз ви вярвам. Вие сте десни, ултралеви, пацифисти, демократи, анархисти или каквито и да сте. Да ви наречем условно „хора с по-особена, алтернативна визия за управлението на държавата“. Но това е без значение. Единственото, което към момента има значение, е дали ГЕРБ ЕООД ще се върнат във властта или не. В момента те все още имат шанс да се върнат. След време никой няма да ги приема насериозно – както стана с НДСВ. Но това време е далече. Между другото, Бойко го боли ужасно, че Неговата партия (нали така – негова си е?) уж спечели, но реално загуби. И той знае, че ако тутакси ГЕРБ не се върне във властта, с партията му, а и със самия него е свършено.
Вие, уважаеми протестиращи, искате предсрочни избори на мига! Но ако при предсрочни избори, във властта влязат 1-2 десни партийки, те ще се съгласят на коалиция с Бойко под лозунга за „анти-комунизма“. На такава коалиция са готови и националистите, но не и веднъж излъганите от Бойко.
Така че Вие, поддръжници на уличните протести и „ранобудните студенти“ – окупатори, както и вие – останалите все още нормални хора в тази държава, не искате тези от БСП, ДПС и Атака, не искате и предишните от ГЕРБ, но понеже вие не сте мнозинство, на едни предсрочни избори след падането на това правителство няма да можете да определите кой ще е в НС и кой – не. Така че на власт ще дойде или правителство на ГЕРБ, или – на БСП! Ако енергията на протестиращите беше вкарана във Възраждане на десните партии, то Кунева и Радан Кънев биха били най-доброто решение за десния спектър. Но това също няма да се случи.
Следователно, възниква естественият въпрос: Уважаеми протестиращи по площадите, Вие за кого сте всъщност?!?

Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за До всички протестиращи, които се обиждат, когато ги нарекат ГЕРБЕРИ

  1. баба Кина Отговор

    04.11.2013 в 6:30

    Сега били платени,а през зимата БСП не плащаше ли на протестиращите?И аз съм симпатизант на ГЕРБ,но защо пък на мен никой не ми е платил.?

  2. Пешев Отговор

    09.11.2013 в 16:03

    Възразявам. Националистите нямат никакво намерение да се ‘съюзяват’ с партии като герб, реф.блок, бсп, дпс…С герб за съюз бленуват псевдонационалистите от нфсб

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *