И Памела Андерсън Става РУСКА ГРАЖДАНКА! Виж Тук:

След филмовите звезди Стивън Сегал, Орнела Мути и Жерар Депардийо, неочаквано  и Памела Андерсън поиска да стане гражданка на Руската федерация.

Припомняме, че и Стивън и Жерар Депардийо си имаха лични причини, при това основателни, за да поискат руско гражданство.

Филмовата легенда Депардийо избяга от Франция, заради огромните данъци, с които френското правителство облага богаташите, като на изпроводяк не пропусна да се скара с местните власти.

Актьорът  Стивън Сегал пък има по-лични основания да иска да стане руснак. Бабата и дядото на екшън героя са съответно от Владивосток и Санкт Петербург  – корените на холивудската екшън звезда са руски.

Миналата  година,  актьорът известен с бойните си умения по айкидо, пя и свири на китара на концерт в Крим, където заяви категорично: „Аз съм руснак!“ А  съвсем наскоро, Сегал, който е и учител по източни бойни изкуства, се срещна с руският президент Владимир Путин в Москва, който също се увлича от карате.

Може би, изкушена от успеха на своите предшественици, Памела Андерсън, която не може да устои на никоя модна тенденция, също поиска да получи руски паспорт. Сега в  Холивуд е на мода да си руски гражданин и да развяваш чужд паспорт.

Като член на Международната фондация за закрила на животните, се*с символът на Америка, обикаля много страни по света. Дори участва и в нашето шоу „Вип Брадър“ преди три  години. Тя беше и в Русия да защитава животинките и там й харесала както природата, така и топлото посрещане на народа.

В коментар пред щатските медии, богинята на красотата каза, че би се радвала да стане руска гражданка. С което окончателно шашна феновете си.

Тази нейна мечта, може би е продиктувана и от многократно изявяваното от нея желание да се срещне лично с Владимир Путин, както колегата й Стивън Сегал.

Или поне да го спаси на плажа!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *