Ицо Стоте манекенки фалира тотал! И чистачки с метли го погнаха за пари! Виж Тук:

Ицо МанекенкитаПроблемите на бизнесмена Христо Сираков стават все по-сериозни.

Не става дума обаче за карък с мацките, той винаги си ги е имал. Тежки кахъри мъчат все повече беловласия плейбой покрай позорно фалиралия му ресторант.

След като затвори заведението и частна фирма за почистване публично обяви, че бизнесменът им бави превода на крупна сума дължими пари (тоест, не е платил на чистачките), сега ревнаха и други, които отговаряли за хигиената във фалиралия ВИП ресторант. На опашката за плащане се наредиха и от компанията, която се занимавала със слагането и подмяната на изтривалки в заведението.
Тя също е останала с пръст в уста и фактурите за услугите й не са осребрени.
Върху вратата на фалиралото завадание на Сираков  в софийския квартал Изток вече не е останало място от листчета с напомняне на един или друг доставчик, че неколкократно са идвали да си уредят сметките, но на адреса не са открили никого.
Христо не си вдига телефона, или поне този, който доставчиците знаят. Ресторантът му, за който се говори, че е в ремонт, всъщност е с изнесени мебели и други ценни предмети и буквално изтърбушен, а вътре няма и следа от работници и ремонтни дейности.
„Стоте манекенки“ откри заведението си преди малко повече от половин година с пищен купон, на който дойдоха да пийнат безплатно всичките му приятели. Но след славното пиршество се разбягаха и никой не реши да го посети втори път. Заведението на Сираков беше прекалено елитно, за да се превърне в квартална кръчма и прекалено непопулярно, за да стане място за срещи на елита. Така начинанието на бизнесмена се оказа неуспешно и той фалира.
Това обаче не го сломи и в момента той се готви да посети новия конкурс за плеймейтки, за да си избере поредната любимка, за да я спонсорира… а после по стар обичай тя да го зареже!
ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/_OtEyyH3_C0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Hayde stiga s toja izkufjal borsuk.
    Poglednete go na kakwo prulicha.

    Otrepla , i pri towa s MINIATYURNA KITAYSKA PISHKA,
    Neshtasten staretz! Sduhan djadka!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *