САЩ отмениха Черния печат на Деси Слава! Певицата хуква на задокеанско турне! Виж Тук:

Деси мисияФолкпевицата Деси Слава е на седмото небе, защото отново може да пътува безпрепятствено до САЩ.

Властите зад океана най-после са отменили черния печат, който от години „красеше“ паспорта на певицата и тя веднага е започнала да организира американско турне, което ще започне след два месеца.

Забраната да пътува до САЩ създаваше доста проблеми на Деси Слава – до степен, че преди време даже се закани да ги съди заради наложеното й ограничение.

„Заради  завистта на хората непрекъснато  ходя по мъките и се опитвам да се боря с американската държавна машина. Но се блъскам в стена. Детето ми е родено там и има американско гражданство, обаче и то не можеше да отиде, защото нямаше как да го пусна само на толкова дълго пътуване. Щеше да е травма за него, пък и рядко пускат деца да пътуват сами.

По тази причина Майки не успя да се сбогува с дядо си, преди той да почине. Роднините му също искаха да поддържат връзка с детето, но беше невъзможно“, разказва Деси Слава.

Всъщност причината за печата, който преди години безмилостните американски власти й увариха, беше че заработвала нелегално като певица в Щатите и не си плащала данъците. С подобни печати се сдобиха също Лили Иванова, Васко Кеца и куп още куп родни фолкаджии. Не става дума за никакви завистници, а за закони, които американците, за разлика от нас – спазват!

Най-вероятно, освен детето, Деси ще вземе на турнето със себе си и младия си любовник- да му покаже страната на неограничените възможности. А Майки ще види баща си и роднините му и ще им погостува.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/0wyTV24V-SU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *