ИСТИНАТА ЛЪСНА: Вижте Тайния Договор на Ирина Тенчева с „ВИП Брадър! Виж Тук:

Ирина номинацииИрина Тенчева ненапразно е влязла в луксозния затвор на „ВИП Брадър“, издадоха от Нова телевизия.

Съпругата на Иван Христов си е договорила да се прави на образцова майка и културна и принципна жена, да възхити зрителите с държанието и поведението си, да направи шоуто интересно, а след това да получи награда – собствено предаване по НОВА ТВ.

Ирина дълго време успяваше да се държи в образ, като се прави на майка на Къщата, но в същото време задкулисно насъскваше останалите да правят интриги. Но самата тя се показваше само като добра и справедлвива. И в началото действително се радваше на възхищението на цялата зрителска аудитория. За жалост обаче в един момент истинското й лице лъсна в злобна и гротескна гримаса. Лицемерната й добре изрисувана маска успя да свали Миглена Ангелова, като я номинира на свое място заради колелото на късмета.

Ирина ядосанаИзведнъж номинираната Ирина махна пластовете фалш от физиономията си и лъсна истинското й лице. Тя нарече на два пъти Жана Бегендорф „краварка“, Миглена – „безмозъчно същество с психични отклонения“, Емануела – „жалка чалгаджийка“. Пиарката дори скочи срещу доскорошната си аверка кака Лара, квалифицирайки я като „невярна предателка“.

Всички, които смятаха, че Тенчева е образцова майка и съпруга, дълбоко се разочароваха. Видя се една сприхава жена, умела манипулаторка и интригантка, човек уж с висока култура, но с уличен език, невъздържана командажийка, която иска да държи всичко и всички под контрол.

„Изплъзне ли се някой от влиянието й, тя става зла и отмъстителна. Сега разбрах защо горкият Иван е спрял да пие и да излиза с компании. Смее ли?!“, каза под нос Миглена Ангелова, която е работила в продукции на Христов.

Така или иначе свадливата Ирина иска свое предаване и ще си го получи. Тя не желае да е в сянката на мъжа си и да работи при него, затова той задействал връзките си с Нико Тупарев. Брадърът е трамплин за много хора да се издигнат и Ирина не прави изключение.

Кое предаване ще й дадат предстои да видим. Колкото и да се изложи Ирина в риалити шоуто обаче, няма значение. Защото продуцентите ще се постараят да изчистят образа й пред зрителите още докато е в Къщата!

Тя е сключила сделка и дава всичко от себе си да превърне Къщата във врящо гърне от скандали, а себе си – в сериозна жена с безкрайно богат и модерен гардероб, който сменя по три пъти на ден.

Само че зрителите са разочаровани от нея. Образът й на Майка Тереза бавно се разсейва и изпарява, а на екрана остана една свадлива и злобна жена.

Да му мисли Иван!

И клетите зрители. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Кравата Урина Тенчева- Ирина е определена от продуцентите за победител в вип брадър 2016.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *