Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

ПСИХОПАТКА ЛИ Е ИРИНА ТЕНЧЕВА?! „Майката на Къщата“ показа Зловещото си Лице! Виж Тук:

Ирина номинацииМилата, добрата, винаги готовата да помогне и да те разбере „Майка на Къщата“ Ирина Тенчева, показа другото си аз. И това „аз“ се оказа мрачно и неугледно.

Маската на добронамереност и загриженост падна и отдолу лъсна лицето на доста властна и отмъстителна жена, която наказва всеки, който се изплъзне от жилавите й кокалести пръсти.

Тя, която закриляше всеки в Къщата /явно лицемерно/, която даваше съвети на всеки съквартирант /явно за пред камерите/, която събираше като пиленца около себе си всички дами, а тя е зяпаха с благоговение, внезапно се разгневи, когато попадна в списъка на номинираните. Там я прати Миглена Ангелова, която се спаси с колелото на късмета и трябваше да посочи някой друг на свое място. И естествено се спря на вечно номиниращата я Ирина.

Когато излезе на предноминационния разпит пред съквартирантите, Ирина първо призова да не се хвърлят тенденциозни обвинения, защото участниците непрекъснато фабрикували в разговорите си жълти новини, а сайтовете това и чакали. Нека бъдем умерени и да не ги храним, усмихна се мило тя и само след няколко секунди „произведе“ най-злостните жълти новини. Вбесена от въпроса на Жана каква майка е всъщност и наистина ли се определя като най-добрата, тя подскочи и я нарече „краварка“. Ти ли ми задаваш този въпрос? Ти ли, която влезе неадекватна тук и едва те оправихме? Ти ли, която беше хваната с наркотици и шофираше дрогирана? Ти ли, която пиеш и повръщаш заедно с Емануела? – процеди ледено Ирина, напълно съзнавайки, че е в ефир и медиите ще налапат като топъл хляб думите й. Точно ти, която не знаеш наизуст и текстовете на собствените си песни!

Ирина и ЛараЖана зяпна, обяви, че знае, разбира, се текстовете не само на своите, но и на много други песни, обаче за втори път бе наречена „краварка“.

„Добричката“ Ирина изля цяла кофа помия отгоре й, а малко по-рано пострада и голямата й приятелка Лара. Тенчева я отлъчи от божественото си обкръжение и я наказа, тъй като при въртенето на колелото на късмета за по-голям бюджет, Лара първоначално остана седнала до нея и само двете отказаха да го въртят, защото рискът беше да изгубят скъпоценните си дрехи и козметика за два дни. В последния момент обаче Каката се поддаде на молбите на другите да се включи в играта и стана, а Ирина остана сама.

„Ти трябва да знаеш, че приятелството е нещо, което те задължава да застанеш до човека, който ти е близък, дори той да греши. Ти ме предаде!“ – съскаше обидено Ирина, а Лара се въртеше като пуделче около нея и на всяка минута й се извиняваше, без дори да знае защо.

От тези сцени стана ясно, че: Ирина е властна и не позволява на никого да й противоречи. Жената на Иван Христов е самовлюбена и не може да търпи друго мнение освен своето. Ирина е отмъстителна и наказа Лара заради една игра. Ирина приема за приятели само тези, които приемат безропотно всяко нейно мнение и става жестока към тях, когато те не се съгласят безусловно с нея. Ирина знае кога да нарани другия и да „произведе“ бомбастична жълта новина. И да го срине. Ирина е човек, който с кадифени ръкавици може да те хвърли на вълците.

Ирина номиниранаВ случая един въпрос към Иван Христов: Иване, защо не спря жена си и защо я пусна в това предаване, като знаеш, че рано или късно тя ще покаже характерчето си и всички ще разберат Първо: Що за човек е тя, И второ: че си под чехъл?

Толкова ли сте я окъсали за пари, когато ти печелиш десетки хиляди на месец, а семейството ти живее в палат, пълен с антики и скъпи картини, та опряхте до хонорара на ВИП Брадър?

Или просто Ирина ти изсъска и ти не можа да я спреш?

Та тази „майка на къщата“ като нищо след няколко години ще поиска като Цецка да стане „майка на нацията“, а ти само ще изкозируваш ли?

А може би амбициите й отиват още по-напред?

Прибери си я, Иване, ако искаш да ти остане поне малко авторитет. На мъж и глава на семейството.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

4 кометара за ПСИХОПАТКА ЛИ Е ИРИНА ТЕНЧЕВА?! „Майката на Къщата“ показа Зловещото си Лице! Виж Тук:

 1. Лина Отговор

  16.10.2016 в 18:54

  Психопатка, социопатка, какво значение? Просто е лоша жена

 2. ммм Отговор

  16.10.2016 в 21:18

  Мноого точна оценка.Браво!

 3. Вилияна Отговор

  16.10.2016 в 22:28

  А какъв ВИП е тя? Някой може ли ме светне?

 4. Анонимен Отговор

  17.10.2016 в 22:33

  Отвратителна . Гнусна . Непочтена .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *