Извънредно Опасно! САЩ НАСОЧИ ДЖИХАДИСТИТЕ ОТ ИД КЪМ БЪЛГАРИЯ! Превръщат ни в Арабски халифат! Виж Тук:

ИслямистиНачалникът на Генералния щаб на руската армия Валерий Герасимов  предупреди така наречената Международна коалиция начело със САЩ, че имитираните от тях военни действия край град Мосул в Ирак ще доведат не до унищожаване на терористите, а до тяхното прогонване в Европа. Той подчерта, че „свободно придвижващи се групи джихадисти в Близкия Изток, Балканите и Европа, може да доведе до ужасяващи последици.“

Предупреждението на Русия дойде на фона на широко прокламираното в западните медии, „освобождаване“ на иракския град Мосул от „Международната коалиция“ на САЩ, което освобождение нито е започнало, нито някога ще започне.

По простата причина, че целта на Щатите никога не е била освобождаване на Ирак или Сирия от тероризма, а организиране, въоръжаване и изпращане на ислямистките пълчища към Балканите и Европа.

Сега, край Мосул, който се смята за „столица“ на Ислямска държава“ в Ирак, се прави точно това. Въоръжените, богато платени и обучени джихадисти, се насочват от американски „инструктори“ към Стария континент.

Защо Съединените щати си дават толкова труд?

Всичко е част от един по-голям, пъклен план за създаване на „контролиран“ хаос, разпокъсване и овладяване на Близкия Изток, Русия, Китай, Индия и Европа. С две думи – американски план за контрол върху целия свят.

Ако си спомняте, през 2014 година започна тъй наречената „Арабска пролет“, чрез която бяха осъществени държавни преврати и потопени в кръв редица арабски страни като Ирак, Либия и Сирия. Над 1,5 милиона араби загинаха в резултат на „контролирания“ от САЩ „пролетен хаос“.

„Добричкият“ Чичо Сам  организира и постоянно въоръжава терористична армия от радикални ислямисти, която взриви арабските страни и създаде  Халифат от убийци, наречен „Ислямска държава.

А в момента, имитирайки сражения край градовете Рака в Сирия и Мосул в Ирак, щатската „коалиция“, постепенно изтласква джихадистите от Ирак, Сирия и Либия, през Турция, към Балканите и Европа.

А България е „вратата към Европа“ и най-близкия съсед на Турция. Затова именно към нас най-напред ще се насочат  въоръжените до зъби „бойци на исляма“. Ще ни прегазят, ще превърнат България в мюсюлмански халифат, и ще продължат към разпадащия се ЕС.

Скъпо платените млади арабски мъже, които Борисов нарича „бежанци“, са само предния отряд, който вече започна да създава в турските райони Нов Ислямски Ред.

Ислямистките емисари прекръстиха Харманли в „Кхермаллах“, а Бургас в „Куикли“.

Когато дойдат въоръжените им събратя – убийци, българската държава ще престане да съществува, понеже  Борисов не направи нищо, за да ги спре.

Първо – не направи стабилна ограда по границата с Турция. Не се трогва и сега, когато Ердоган открито заяви териториални претенции към българското Черноморие и половин Тракия (включително тази част, която се намира в Гърция- б.а.)

Второ –  похарчи милиарди за магистрали и „красиви“ площади в няколко града, но не даде пукната пара за възстановяване на познатите от миналото гранични войски. Днес по българската граница само тук-там, има  по няколко полицаи, умиращи от студ и глад в импровизирани платнени навеси.

Трето – Премиерът – Слънце,  продължи с пълна пара доунищожаването на нашата, страховита навремето, армия.

И накрая, ако някои българи-патриоти, решат да спрат част от нахлуващите орди, рискувайки живота си, Борисов ги арестува и ги предава на следствието?!

Нима американската марионетка от Банкя, не знае какви ги вършат турските радикали в българските градове и села? Или не знае какво правят Щатите в Ирак и Сирия?

Знае, но мълчи и затваря очи пред превръщането на нашата мила родина в Ислямски Халифат! Изпълнява стриктно зловещия план на янките за ликвидиране на България, на славяните и на православните християни.

А докато Америка крои и реализира пъклените си планове стъпка по стъпка, Русия разгръща целия си мощен Северен флот и част от Балтийския в Средиземно море, за да унищожи терористите от Ислямска държава в Сирия.

Огромната славянска страна напряга всички сили, за да победи терористите, защото знае, че така ще ликвидира и престъпните стремежи на щатската върхушка за разпокъсване и поробване на целия свят.

Великите сили водят война за диктат, контрол, справедливост и оцеляване… А ние, българите, като едни непоправими глупаци и… да си го кажем – Кръгли Идиоти… пак сме от грешната страна на барикадата! Ако очаквате оптимистичен български финал в тази статия, ние от Skandalno.net не го виждаме!

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

8 коментара

  1. СЛЕДЯ ПОЛИТИКАТА ПОВЕЧЕ ОТ 27Г И МОГА ДА ВИ КАЖА, ЧЕ АВТОРА НА ТАЗИ СТАТИЯ Е НАПЪЛНО ПРАВ ВСЯКО ИЗРЕЧЕНИЕ В НЕЯ Е ЕДНО КЪМ ЕДНО САМАТА ИСТИНА! ТОЙ ЗАБИ НОЖ В СЪРЦЕТО НА ЛЪЖАТА!

  2. ОПРАВЕТЕ СИ НАДПИСА – С П О Д Е Л И
    ЗА ДА МОЖЕМ ДА СПОДЕЛЯМЕ
    ПИШЕ САМО СПОД

  3. ЧРЕЗ ДЕВИЗА “СВОБОДА, РАВЕНСТВО, БРАТСТВО” ЮДЕИТЕ РАЗВРАТИХА НАРОДИТЕ.

    Още в старите времена ние първи възвестихме сред народите лозунга: “Свобода, равенство и братство” – примамливи думи, които оттогава насам толкова много пъти се повтарят от несъзнателните папагали – гои, които отвред налитат върху тях. Тези думи отнеха благосъстоянието от света и историческата свобода на личността, която свобода по-рано тъй много се пазеше от натиска на тълпата. Божем умните, интелигентните гои, не можаха да вникнат в отвлечеността на тези думи, не схванаха противоречието в тяхното значение и несъответствието помежду им. Те не виждат, че в природата няма равенство и не може да има свобода; че самата природа е установила неравенството в умовете, в характерите и в способностите, както е наложила и императивността на своите закони; че избраниците на тази тълпа, управници – са по отношение на политиката, също такива слепци, каквато е и тълпата; че посветеният в нашите тайни планове, макар и да е най-посредствен, все още може да управлява, а непосветеният – ако ще и гений да е, нищо не ще разбере от политиката. Всичко това гоите изпуснаха изпредвид, макар че в същност силата на техните династически управления е изградена върху този принцип. Бащата е предавал на своя син знанията си за хода на политическите дела така, че никой друг, освен членовете на династията да не ги знае и никой да не може да издаде тайните му за управлението на народа. С течение на времето доктрината на династическата приемственост за истинското положение на работите в политиката е била загубена – обстоятелство, което е послужило за успеха на нашето дело.

    По всички краища на света думите: “Свобода, равенство и братство” наелектризираха чрез нашите слепи агенти тълпите, които с възторг понесоха нашите знамена. В същност тези думи бяха червеи, които подкопаваха благосъстоянието на гоите, унищожаваха навред мира, спокойствието, единството и разрушаваха всички основи на държавите им. Вие ще видите, че това послужи за нашето тържество. То ни даде възможност да отнемем от ръцете на гоите най-важния им коз – да премахнем привилегиите, които са същността на аристокрацията им, която беше единствената защитница на народите и държавите против нас.

     ЮДЕЙСКАТА АРИСТОКРАЦИЯ Е НАЧЕЛО НА ВСИЧКИ ИНИЦИАТИВИ.

    Върху развалините на естествената и родова гоевска аристокрация ние поставихме начело на всички инициативи аристокрацията на нашата богата интелигенция. Цензът на тази нова аристокрация ние поставихме в богатството и в науката. Богатството е в нашите каси, а науката се движи от нашите мъдреци.

    ЮДЕИТЕ ИЗПОЛЗВАТ ВСИЧКИ ЧОВЕШКИ СЛАБОСТИ.

    Нашето тържество се улеснява още и от това, че в сношенията си с нужните ни хора ние винаги действаме на най-чувствителните човешки струни: на интереса, на алчността, на ненаситността, на материалните нужди на човека. А всяка една от тези изброени човешки слабости е в състояние да убие инициативата, отдавайки човешката воля в ръцете на купувача.

    Абстракцията на свободата даде възможност на тълпите да мислят, че те са народа, че те са собственици на страната, а правителството не е нищо друго освен управник, когото те могат да сменяват, като износени ръкавици.

    Сменяемостта постави народните представители на наше разположение и като че ли по наше назначение.

    ПРОТОКОЛ №2

    ЧРЕЗ ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ВОЙНИ ЮДЕИТЕ ДЪРЖАТ В РЪКА НАРОДИТЕ.

    За успеха на крайната ни цел е необходимо войните да не носят териториални изменения; това ще пренесе конфликтите на икономическа почва, в която народите ще почувстват и ще се убедят в силата на нашето надмощие; това положение на нещата ще отдаде и двете “воюващи” страни в ръцете на нашата интернационална агентура, която притежава милиони очи и уши, непреграждани от никакви пречки. Тогава нашата международна сила, след като раздруса народите и промени нравите им, ще ни даде възможност да ги управляваме също така, както гражданското право в държавите урежда отношенията на поданиците помежду им.

    Администраторите-гои, които ние ще назначаваме, в зависимост от тяхната работоспособност и робски наклонности, не ще бъдат подготвени за управление и лесно ще станат пионки в нашата игра, в ръцете на нашите учени и гениални съветници-специалисти, възпитани още от детинство да ръководят работите на целия свят.

    ЮДЕИТЕ ПОДГОТВЯТ УСПЕХА НА РАЗРУШИТЕЛНИТЕ УЧЕНИЯ.

    Не мислете, че нашите твърдения са голословни: обърнете внимание как ние подготвихме успеха на дарвинизма и марксизма. Разлагащото влияние върху гоевските умове на тези теории, поне за нас, юдеите, трябва да бъде очевидно.

    ЮДЕЙСКАТА ТАКТИКА Е ГЪВКАВА.

    На нас ни е необходимо да държим сметка за съвременните мисли, характери и тенденции на народите, за да не правим грешки в политиката, управлението и администрирането. Тържеството на нашата система, частите на механизма на която ще се разполагат различно в разните страни, в зависимост от темперамента на народите, които срещаме на пътя си, не може да има успех, ако практическото й приложение не се основава на изводите от миналото във връзка с настоящето.

    ЮДЕИТЕ ВЛАДЕЯТ НАЙ-ВАЖНИЯ ФАКТОР НА ОБЩЕСТВЕНАТА МИСЪЛ – ПЕЧАТА.

    Съвременните държави разполагат с една велика сила, която движи мисълта на народите – това е печатът. Ролята на пресата трябва да бъде: да долавя нуждите, да предава оплакванията и да разкрива недоволствата на народа. Печатът е въплътено тържество на свободното слово. Но държавите не съумяха да използват тази сила и тя попадна в нашите ръце. Чрез нея ние спечелихме влияние, оставайки сами в сянка; благодарение на нея ние прибрахме златото, без оглед на потоци човешки кърви и сълзи… Но ние откупихме този успех, като жертвахме и мнозина от нашия народ.

    ВСЕКИ ЮДЕИН МИСЛИ, ЧЕ СТРУВА КОЛКОТО ХИЛЯДИ “ДРУГИ ХОРА”.

    Всяка една жертва, дадена от наша страна, струва пред Бога хиляди гои.

    ПРОТОКОЛ №3

    ЮДЕЙСКАТА СИМВОЛИЧНА ЗМИЯ Е ОПАСАЛА СВЕТА.

    Днес мога да ви съобщя, че нашата цел е вече на няколко крачки от нас. Останало е още едно малко пространство, и целият изминат от нас път е вече готов да сключи кръг на символичната змия, както ние изобразяваме нашия народ. Когато този кръг се затвори, всичкиевропейски държави ще бъдат сграбчени от нас като в силни клещи.

    КОНСТИТУЦИОННИТЕ УПРАВЛЕНИЯ

    ЩЕ ПАДНАТ

    Съвременните конституционни везни скоро ще се катурнат, защото ние сме ги поставили така, че те не ще престанат да се колебаят, докато се протрие опората им. Гоите предполагаха, че достатъчно добре са ги закрепили и все очакват везните да дойдат в равновесие, но опората им – владетелите – са обезсилени от министрите, които вършат глупости, понеже управляват безконтролно и безотговорно. Тази власт те дължат на терора и страха, който са вселили в дворците. Като нямат достъп до средите на своя народ, владетелите вече не могат да се приобщят с него и да се запазят от властолюбците. Просветената царска сила и сляпата сила на народа, които ние разединихме, са изгубили вече всякакво значение, защото отделно те са безпомощни, като слепец без тояга.

    ЮДЕИТЕ СЪЗДАДОХА ВЛАСТОГОНСТВОТО И ПОЛИТИЧЕСКОТО РАЗЛОЖЕНИЕ.

    

    • Има някаква истина в изложеното по-горе. Действително, на Марксизма беше оказана чужда помощ да осъществи своите цели. Целта на тази помощ обаче беше, чрез Марксизма или чрез комунизма, да се пороби целият свят. Това беше лесно осъществимо, тъй като идеите на Марксизма са приемливи от народните маси. Сталин обаче се появи и провали намеренията на тези които искаха да използват комунизма за свои цели. Сталин беше ликвидиран, а Сталинизма отречен. Не мина много време и комунизма беше унищожен. А, що се отнася до свободата, братството и равенството, няма нищо лошо в това, само че, то е неосъществимо. Нито при капитализма, нито в началния стадий на комунизма. При капитализма нямаме и най-малкото равенство, за сметка на това имаме неограничена свобода. При комунизмът обратно, имаме равенство, но свободата е сравнително ограничена. Защо обаче свободата е ограничена и до какво води неограничената свобода. В джунглата имаме неограничена свобода. Там силният изяжда слабия. В робовладелческия строй робовладелецът има свободата да притежава роби. При капитализма, силният има свободата да прави каквото си пожелае с по-слабия. Така че, свободата в така наречените „свободни демократични страни“ е вид робство. За това робство не трябва да се вини никой освен системата, законите. В система където средствата за производство са собственост на народа, такова робство не съществува. Това обаче в днешно време е невъзможно да се осъществи, тъй като цялата военна мощ е в ръцете на робовладелеца.

  4. още като почна да прави магистрала до Турция писах,че българите един ще съжаляват много че са допуснали да се направи тая магистрала.А рапона е най голямата курва,по голяма и от фенките му

  5. ПАЖАЛУЙСТА БРАТУШКИ ЧАКАМЕ ВИ С НЕТЪРПЕНИЕ ДА НИ ОСВОБОДИТЕ ОТ ПЪРВО ОТ БОРИСОВ ОЧАКВАМЕ ВИ С НЕТЪРПЕНИЕ И РАДОСТ ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС ОБИЧАМЕ ВИ ВИЕ СТЕ СПАСЕНИЕТО ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ДА ЖИВЕЕ БРАТСКА РУСИЯ

  6. Sabudete se hora ,
    Nito bratuchkite nito novite ni bratia ot USA chte ni spasiat .
    Nie i samo nie triabva da si opravim nachata si Bulgaria

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *