Истината за Наглостта на Явор Бахаров Лъсна! ДПС и Сорос Лансират Двамата братя и Майка им – Туркинята Мюжгян! Виж Тук:

Явор номинЗа пръв път в историята на Биг Брадър играч се опита нагло и безпардонно да преметне продукцията, при това с безумно хитра и нагла усмивка.

Това стори Явор Бахаров, който реши, че е възможно  да направи „кеш – аут“, при това без някой да му каже гък.

Тоест, да си вземе парите, които са договорени за цялото му участие и да си тръгне преди да е минало и половината време.

Младият актьор влезе самоуверено в изповедалнята и постави картите си на масата!

„Ще кажа, че не ми е гот вече тук, че всичко ме потиска,  а вие ще ме пуснете да си ходя. Ще се разберем мирно и тихо, стоях  26 дни и вече съм си изработил хонорара. Ако не го направите, както аз искам, ще давам интервюта навсякъде, ще издам всички тайни от кухнята, ще твърдя пред цяла България, че предаването е нагласено и манипулирано.

Изчислил съм всичко и нямате избор. Ако започнете да ми правите спънки, много лошо ще ви го върна. Аз съм лошо момче. Ако си стиснем ръцете, ще си мълча“, заяви малкия Бахаров.

Продуцентите буквално зяпнаха от наглостта на актьора. Те все пак му дадоха  време да размисли, но той побърза да се похвали пред съквартирантите как е надхитрил Брадъра и как ще се възползва от клаузата в договора си, че след 21 -я ден може да си ходи. Така ще остане  по-малко в Къщата и ще си вземе целия хонорар, а останалите  нека си стоят вътре, след като се страхуват да се опълчат на Големия брат и да се възползват от пролуките в договорите си.

„Аз съм бунтар, ще докажа на всички ви, че победих самия Биг Брадър в собствената му игра и няма как да ми мърда и да шикалкави. Ако иска да стоя още, ще предоговорим условията. Ако ли не – взимам си парите и бягам!

Явор пушиЯвор обаче явно не си е дал сметка, че всичките му доста долни и подли пазарлъци в изповедалнята се записват. И не само се записват, ами и ще се излъчат! И всички зрители ще видят, че е малък, жалък и напорист изнудвач. Той стигна дотам, че настоя бързо адвокатите на продукцията да се свържат с неговата адвокатка, след което тутакси да му дадат парите и да го пускат да си ходи.

Вместо това обаче, продуцентите се посъветваха със собствените си адвокати и изгониха Явор принудително, което всъщност е най-тежкото наказание в играта. И така Явор няма да получи нито лев. Това се случи  в пряк ефир снощи. А тарикатът, който искаше да измъкне повече пари за да остане в шоуто или пък да аут-кешне целия си хонорар и да си тръгне с бурни аплодисменти и фанфари, бе надхитрен, защото наруши всички правила за коректно държание, а освен това грубо погази и договорът за конфеденциалност и условието да не разказва какво се случва в изповедалнята пред другите съквартиранти.

Вбесен от развоя на нещата, Бахаров отговори на всички въпроси на Ники Кънчев с наглото  „без коментар“ и си тръгна, а публиката го освирка!

Явно малкият брат от актьорската фамилия е убеден, че всичко в живота е игра на надцакване! И все още си живее във времето, когато протестираше срещу кабинета „Орешарски“ като част от групата на „умните и красивите“. И в „Биг Брадър“ младият актьор не пропусна да напомни че е бунтар по природа! Но без да иска показа и какво представлява неговия соросоиден бунт! Бунт за пари, бунт срещу заплащане! Явор Бахаров показа грозното, изкривено и гротескно лице на летните соросоидни протести срещу правителството на Пламен Орешарски, в които той беше сред най-активните участници. Очевидно е, че е понаучил някоя и друга техника за манипулация от инструкторите на Чичко Сорос у нас! Припомняме ви само един фрагмент от култовата реч на Явор в Изповедалнята на „Биг Брадър“:

„Ще кажа много кофти неща за вас и предаването ви! Знам че не са верни, но въпреки това аз ще ги кажа“ На никой не му пука дали са истина или не. важното е да бъдат казани на глас пред голяма аудитория в тв. ефир! И аз ще ги кажа!“, закани се Явор Бахаров на организаторите и продуцентите на шоуто в опит да им измъкне повече пари чрез нагло изнудване. Да ви напомня този почерк на поведението на соросоидните и герберски активисти?!?! Ако е така- прави сте!

Да му платят повече, за това че си продава душата. Но ако по време на соросоидните акции срещу Орешарски този номер минаше, сега не успя!

Захари и Явор Бахарови
Захари и Явор Бахарови

Получи се парадоксът – герберската Нова телевизия да се сблъска челно с виден представител на младите нагли соросоидни тарикатчета, които ГЕРБ сам създаде, захрани с пари и пусна на улицата да свалят правителството. Защото именно ГЕРБ и соросоидните НПО фондации изкривиха морала на цяло едно градско поколение и им внушиха, че всяка една съвест може да се купи и успокои с пари. Че наглостта и лъжата са морално извисени категории. И че няма непозволени и долни постъпки и цели – стига парите, които ти платят за тях да са достатъчни като количество и обем! Битката на Нова тв. с младия Бахаров е досущ като войната на ЦРУ със създадената и финансирана преди това от самото ЦРУ, а по-късно изродила се в джихадистко чудовище „Ал Кайда“.

А по-умните зрители започнаха да си задават и други въпроси. Зле прикрита тайна е, че майката на двамата братя актьори Явор и Захари Бахарови се казва Мюжгян Бахарова. Жената е наполовина туркиня, работила е в БНТ като дългогодишен редактор на новините на турски език. Позиция, която в продължение на дълги години можеше да се заема само от кадри, членуващи в ДПС.

Майката на Явор - Мюжгян Бахарова
Майката на Явор – Мюжгян Бахарова

Веднага може да се събере две и две… и да се получи отговорът ДПС!

И Делян Пеевски, разбира се! Големият брат – Захари Бахаров и към днешна дата продължава да води по телевизията „Националната лотария“, която е собственост на Делян Пеевски и чиито билетчета се продават предимно в „Лафките“ на Делян Пеевски. А малкият – Явор решава, че може да прецака цялата телевизия и да вземе пари, които не е изработил. В края на краищата нали брат му носи достатъчно пачки на Нова тв. с предаването си.

Така лъсна и образът на „умните и красивите“, които могат спокойно да се прекръстят на  „наглите и алчните“. Както може би вече се досещате, нищо в тази държава не е случайно – включително и свръхсамочувствието и наглото поведение на едно напълно случайно момче като Явор Бахаров! Автор: Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

16 коментара

  1. Не само този азиатец е мозъчно изтърбушен хитрец. Изхитри се и се изидиоти от собствената си представа за нагла хитрост и прецакване цял един народ. В България от 30 години вече не живеят нормални хора, с нормално мислене, а все хитреци, като този пикльо, във вените си с една кофа смес от кръв на различни раси и народи.

    • …във вените си с една кофа смес от кръв на различни раси и народи“ и наркотици

  2. Алчен и бездарен нещастник!
    Хубавото на цялата остория покрай тоя дрисък е, че сам си го набута и то пред цяла България. Мен би ме било срам да се покажа навън след подобен момент… но тоя сигурно няма да разбере, че е станал за смях,защото е кух като хралупа.

    Бах го в чутората ринтава…

    Пфу, дейба!

  3. Беше ми симпатичен, а сега за цял живот си лепна такова петно, че всички ще се сещат за този унизителен момент, когато пълзящият хилав червей изнудва цяла продукция за пари.
    Отврат!

  4. Изобщо не гледам Биг Брадър. За мен това е продукция за закъсали и безработни актьори и бивши ,,величия,, които искат да напомнят за себе си. Орешарски трябваше да си иде тъй като в неговият кабинет издигнаха Делян за шеф на ДАНС. Не съм и ЗА ГЕРБ – същоте боклуци са. Много неща се изнасят манипулативно в медиите като се казва 1 а друго се премълчава. Надявам се ,народът помни и че няма да повтори 1 грешка 3 пъъо. И ГЕРБ И БСП И ДПС И ОДС са ГРЕШКА.

  5. Изобщо не гледам Биг Брадър. За мен това е продукция за закъсали и безработни актьори и бивши ,,величия,, които искат да напомнят за себе си. Орешарски трябваше да си иде тъй като в неговият кабинет издигнаха Делян за шеф на ДАНС. Не съм и ЗА ГЕРБ – същите боклуци са. Много неща се изнасят манипулативно в медиите като се казва 1 а друго се премълчава. Надявам се ,народът помни и че няма да повтори 1 грешка 2 пъти. И ГЕРБ И БСП И ДПС И ОДС са ГРЕШКА.

  6. И двамата не мога да понасям, много са ми отвратителни. Драйфа ми се като ги видя тези двама келеши.

  7. Малкия Бахаров за пореден път показа,че е „малък“! Жалко човече,алчно и просто,което още има да учи за техниката „извиване на ръце“. Като се добави и това,че не е кой знае какъв актьор,на какво всъщност разчита това момченце? Няма много варианти на верни отговори: разчита на ДПС,на славата на брат си и кариерата на майка си,и…разчита на алкохола и разни други вещества,забранени за продажба у нас.
    Защото никой нормален нямаше да се вземе толкова на сериозно,че осъзнавайки ,че в момента го записват,да рекетира един цял екип и да смята,че това ще му се размине.Искал пари човека,но най-вероятно в момента дължи пари.Ще разбере колко като си прочете внимателно договорчето и осъзнае,че най-вероятно ще ходи в съда.

  8. Явор показа, че всеки може да каже стоп и да прекрати ситуация, която не му изнася, направил го е както е преценил, няма драма тук. Биг брадър се изживява шеф и не можа да понесе това безпристрастно.

    • Като иска да каже стоп – има врата. Може да си събере багажчето и да излезе с достойнство. Но той реши да излезе като мишка – с всичкото сиренце, че и да се пазари за още. Там е проблемът. Цяло едно поколение като него смятат, че сиренето и други бели неща са без пари.

  9. по тъп евреин от Бахара не бях виждал.. дето няма да види една стотинка от парите, ами и с кариерата му на треторазряден актьор е свършено.

  10. Голямо лайно излезе тоя. Ама то кво ли се учудвам, еврейска му работа. Той Хитлер много преди нас е знаел що за измет са евреите и неслучайно е искал да ги затрие, защото ей го на, сега управляват света…аз със същата страст бих заличила всеки циганин в тая държава! Да ги видя тогава управляващите с пръст в гъз…

  11. Ха-ха, изиграха зрителите с постановката на Брадъра за Явор , поради слабия интерес към глупашкото предаване , а нали е актъор си изигра перфектно ролята ужким е недостоен и изнудващ пионерския лагер.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *