Ирина Тенчева в депресия – Иван я разочаровал

Иван и ИринаСлед близо четиригодишна връзка, тайно сключен брак чак в Барселона и  раждането на техен син, Ирина Тенчева и Иван Христов зациклиха в отношенията си.

Това намеква  Ирина в социалната мрежа, където многозначително се пита какво не получава и какво не дава, за да се чувства добре и в хармония със себе  си. Явно разбърканите й след раждането на бебето Самуил хормони са я довели до размисли къде е в момента, какво е постигнала, удовлетворена ли е или не.

Според приятели на семейството, Тенчева се чуди дали  да остане с Иван, макар вече да не се чувства добре с него, или да се разведе за втори път.

Близки до семейството разкриват, че двамата отдавна се карат и спорят за различни неща, но сериозният разрив  дошъл заради подготовката и излъчването на новото риалити „Фермата“, чиито продуценти са Иван и Андрей. Те се мъчат да се наложат и да се върнат обратно в шоубизнеса в БТВ, откъдето преди време избягаха и Иван  бил постоянно зает да се доказва и да изпипва нещата и почти не се прибирал вкъщи.

Ирина оставала сама всяка вечер и всеки ден месеци наред и гледала  бебето Самуил собствените си две деца, които буквално й се катерели на главата. Често й гостувала и Ава – дъщерята на Иван от Вихра, за да поиграе в големия им двор с новите си брат и сестра.  „Превърнах се в отчаяна и изоставена домакиня. Непрекъснато готвя, непрекъснато сменям пелени, непрекъснато укротявам децата, а Иван все го няма и изобщо не ми помага“, жалвала  се пред приятелки изморената Ирина.

Тенчева вече била  депресирана и в главата й все по-често се появявала идеята за раздяла. Като съм сама, поне да зная защо съм, мърморела тя.

Това е временно и ще й мине. Няма да намери и да оплете в мрежите си друг милионер и човек, който ще й купи такава голяма къща и ще й наеме прислужница. Един диамант от Иван или някоя спортна кола и отново ще го заобича, коментират реалисти.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *