Тодор Славков търси голямата любов и иска още едно дете

Малък ТошкоТодор Славков, като всеки мъж си мечтае за голямата любов. Той призна, че досега е имал няколко такива големи, обаче беше достатъчно дискретен да не ги изброи поименно.

За един мъж никога не са достатъчни преживените, никога не му стигат и винаги мечтае за още една, която си мисли, че ще е вечната, сподели наивно той.

Той доста просто обясни за раздялата с бившата си половинка Силвия, че връзката се е изчерпала. Не сме се карали, не сме се били, нямаше скандали. Просто някак си омръзнахме, нещата забоксуваха, нищо различно не ставаше, живеехме като случайни съквартиранти и всеки тръгна по своя път да търси своето щастие. Може аз да съм имал вина, може да не съм оправдал очакванията й, може пък да съм имал по големи към нея, не зная. Когато нещо се случи, когато колата се обърне, оправдания много. Но и двамата решихме да прекратим връзката си, за да се почувстваме отново хора.

Славков обясни, че възпитанието на  дъщеря му Катерина е в ръцете на майка й, но самият той прекарвал много време с детето, когато е свободен. Нямали определен график кога да го взима и кога не, взимал го винаги, когато пожелае, разхождал го, водели сериозни разговори, играели.

Обичам децата и много ми се иска да имам още едно. Но за целта трябва да намеря и майката и да се влюбя в нея е то да е направено с любов, мечтае си внукът на Тато.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *