Петко Димитров се оплака: Яна ми намира обратни танцьорки

Петко и Яна прегърнатиБизнесменът Петко Димитров, който държи няколко от най-посещаваните дискотеки в София, се оказа като всички мъже – под чехъл!

Той сподели, че Яна не го ревнува, обаче като правела кастинг за балерини, все избирала някакви, които не си падали по мъже или не се интересували от се*с.  То човек и да иска, те не искат, смигна мургавият бизнесмен.

Тези дни се навършват две години от сватбата им, но двамата продлължават да са щастливи и все така влюбени един в друг, а за караници просто няма време.

На въпроса какви компромиси правят в името на мера между тях, Петко каза, че повечето компромиси са тези, които правят в работата си. Аз като отида в клуба и голяма част от посетителите ме познават. Не само ме познават, но се чувстват и длъжни да дойдат да ме поздравят и да ме целунат по бузата, а някои уцелват и ухото. Така набързо се оказвам добре олигавен и вмирисан на чужд парфюм и пот. Но какво да правя – не мога да кажа на никого не ме целувай и не ме лигави.

Така че Яна е свикнала да се прибирам, ухаещ на чужди парфюми и дори да й изневеря, няма да разбере, смигна Петко.

Той обаче призна, че се страхува като остарее, да не се обърне палачинката и той да заревнува. Сигурно ще изтряскам здраво, като ме подгони критическата. Но засега си живеем нормално, естествени сме и се обичаме, обясни той.я

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *