Любовна мъка станала причина Люси Иларионов да качи 80 кила

Люси бели гащиЛюси Иларионов надебелял с цели  86 килограма от мъка. Той бил влюбен в трагично загиналата певица Рейхан.

Той и  красивата туркиня  имали сериозни  отношения и даже искали да се женят, но криели отношенията си от колегите си. Срещали се тайно и си мечтаели за бъдещето. За съжаление за единия бъдещето свършило много бързо.

Рейхан загина в адска катастрофа край Севлиево и това потопи в мъка любовника й.  Това отключило при него проблем с щитовидната жлеза и той започнал неконтролируема да дебелее. Организмът му не можел да контролира обмяната на веществата. Люси се затворил в себе си, станал апатичен, рядко излизал. Групата, в която свирел, се разпаднала, а хитът му с Рейхан „Имам нужда от теб“, който ги изстреля на върха, непрекъснато му напомнял, че той не е бил до нея, когато тя имала нужда от него. Въпреки че в болницата успели да я стабилизират, тя имала толкова много травми, че след две седмици починала.

Когато влезе в „Денсинг старс“, бившият танцьор Иларионов обеща, че ще отслабне и наистина от потта на дансинга и репетициите свали 20 килограма, но след шоуто си ги върна и даже качи още повече.

Не си мислете, че се тъпча като прасе, ям като всеки нормален човек, оправдава се сегашният брадър. Но просто нещата са такива, че не мога да го контролирам. Някога ще се опитам да отслабна въпреки прогнозите на лекарите, но трябва да намеря много силен стимул за това, а нямам, май и воля нямам, въздиша Люси, който вече прилича на лоена топка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *