Ирена Милянкова е бременна, ще ражда пето дете!

Ирена МилянковаИзвестният модел Ирена Милянкова, която преживя своите възходи и падения и  нашумя и като актриса във филма  „Под прикритие“, чака пета рожба.

Красавицата, която има четири деца от Росен Чолов и беше решила никога повече да не ражда, сега с радост очаква поредната си рожба.

Бебето е искано и планирано и е плод на любовта й с новия й приятел Николай Чолаков. Двамата живеят на семейни начала.  Според близки на влюбената двойка отрочето ще се роди през май следващата година.

Ирена мина през много трудности, особено когато съпругът й беше арестуван за склоняване на моделки към проституция и сводничество. Той бе вкаран в ареста, а в началото тя не можеше да повярва, че й се случва всичко това и го смяташе за невинен. Беше плътно до него, докато не се запозна с доказателствата по обвинението. Тогава тя изпадна в шок и подаде молба за развод.

Близо година тя не излезе от къщи от срам. Малко от приятелките й останаха до нея, другите я отхвърлиха. Жени Калканджиева обаче й даде допълнителна работа, за да може да изхранва децата си. В свободното си време Ирена даже беше продавачка в бутик.

Сега Чолаков  е поел издръжката й и тази на децата, но тя продължава да работи. Той е брокер на недвижими имоти и продава на богаташи скъпарски вили и апартаменти предимно в Гърция.

https://youtu.be/QA0ivhb65BY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *