Евгени Минчев: Борислав сам идваше вкъщи! Сетете се защо!

Евгени прическаСлед като изгледа скандалния разговор между Борислав и Ваня Джаферович, в който казанлъшкият мачо го изкара любител на мръсни чорапи, Евгени Минчев тихо побесня.

Той се прибра в стаята си и свали комичния костюм на пчела – майка, който беше навлякъл за седмичната мисия и се появи по халат пред шокираните съквартиранти.

Едно ще ви кажа. Дайте да си играем играта, вече сме я започнали. Дайте да не се правим на това, което не сме или да не се хвалим с това, което сме. Тук сме в шоу и трябва да спазваме правилата. Лично аз няма да реагирам сега, а като излезем навън. Тогава ще стане ясно кой какви чорапи обича и кой какво е правил или не е правил.

За Борислав ще кажа едно единствено нещо и повече няма да го обсъждам тук. Той три пъти гостува в дома ми сам по негово желание. Донасяйки цялото си телосложение в дома ми. Оставям на вас да си направите изводите за огромния му интерес към персоната ми. С какви чорапи е бил, не съм забелязал.

Всичко ще се разреши вън по най-мирен и законен начин, каза иронично лордът, а Боби мълчеше гузно.

Този път Ваня Червенкова избухна и му каза, че не е постъпил мъжкарски. Ваня Джаферович пък се извини на Минчев, че е участвал в разговор зад гърба му, но пиарът не прие извинението.

https://youtu.be/RTpgjcZ6_vQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *