Изхвърлиха гея Кристиян от Биг Брадър

Кристиян вънГеят Кристиян от село Жернов очаквано беше първият, който напусна Къщата на Биг Брадър.

След всенародно гласуване, в което не е ясно каква част от народа и каква от продуцентите участваше, нежното момче с особения глас се озова вън с 49 процента зрителско неодобрение.  Коментарите бяха разнопосочни, но най-често се срещаха тези, че Нова телевизия си изми ръцете и изхвърли скандалния играч, след като той си свърши мръсната работа. А именно да топне Валери Божинов и да го изкара свой любовник, а след това да изтегли добре нервите на съквартирантите и да направи обстановката вътре взривоопасна.

За пръв път се случи така, че зад номиниран играч нямаше човек, който да го защити. Ники Кънчев смънка, че сестрата на Крис обещала да дойде, но не дошла, но дали е така, кой да ти каже. Не му беше назначен и служебен защитник от поканените гости и Кристиян излетя с нисък старт.

Единствено Евгени Минчев, който в началото го разкритикува, после не издържа на обидите, които му отправяха и тримата коментиращи плюс гостите и каза: „Внимавайте какво заклеймявате и на кого се подигравате. Защото никой от вас не е сигурен какво дете или внуче ще му се роди. Изборът не е ваш, а на Бог. Може да е нормално дете, може да е гей, а може и убиец. Не сме ние тези, които да съдим!“

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *