Отслабнала ли е наистина Ваня Червенкова?

Ваня слаба1Появата на Ваня Червенкова в Биг Брадър постави доста въпроси сред зрителите и един от тях беше за нейното отслабване.

През цялото време тя стоеше седнала и не можеше да се види цялото й тяло, но в лице изглеждаше още по-наедряла или най-малкото същата. Доста хора, правили диети и смъквали килограми знаят, че още в началото първите няколко килца се отразяват на лицето, бузите хлътват и даже увисват, а заради освободената кожа се образуват бръчки.

Видно от снимката обаче, при Ваня си стоят напращелите бузки, двойната гуша и най-важното няма нищо увиснало. Това навежда на мисълта, че ако е имала проблеми с лицето при отслабването, тя ги е решила с помощта на пластичен хирург, защото просто няма как това да е лице на човек, свалил 20 кила, коментират зрители.

Значи все пак освен диетата има и още нещо, пишат други. В далечен план краката на Ваня наистина изглеждаха с една идея по-слаби, но пък нямаха нищо общо със снимката по-къси гащи, която тя скоро разпространи.

Отслабнала ли е 20 килограма Ваня, или да не вярваме на това, което виждаме по телевизора? Истината явно е някъде по средата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *