Ива Екимова с тежък алкохолизъм

Ива утешаваКогато почина Дими, аз се хванах за чашката. Това беше единственият начин да се успокоя, разказа Ива Екимова на Кали.

Не знаех кога е сутрин, кога е вечер. Още като се събудех, си наливах първата напитка. Така ми беше по-леко, но дните се сливаха, даже не знаех кога е ден и кога нощ, понякога си оставах с нощницата и изобщо не излизах от къщи. Намирах пълна забрава в алкохола и непрекъснато ми беше унесено, нереално, плачех, но не знаех защо, докато накрая разбрах, че плача не толкова за него, колкото за себе си. Беше ми много трудно да спра, но се усетих, когато разбрах, че съм стигнала дъното.

Кали измърмори няколко успокоителни думи, но самата тя е върла противничка на пиянството, почти не близва алкохол и страшно се ядосва, като види зависими от този порок.

Ива каза, че сама се е измъкнала от дупката на алкохолизма и че за това много й помогнал и сегашния й приятел Петрозар. Съзнавах, че не може да продължава така, че трябва да се взема в ръце, ако не заради себе си, то поне заради детето си.

Пиарката обаче е същият бивш алкохолик като Влади Въргала. И двамата уж са се отказали от порока си, но в същото време пълнят чашите си винаги, когато в Къщата вкарат напитки. Започват да оплитат думите, а погледите им блуждаят. По всичко личи, че и двамата са в опиянение, което камерите удобно и милостиво скриват, за да не излезе, че над половината участници в брадъра са заклети пияници и сякаш са ги събирали от отрезвителя.

Ива обаче не каза нищо за двуличния си характер. Тя всячески се опитва да се хареса на всекиго, но най-много на Евгени Минчев. Непрекъснато го утешава, непрекъснато се прави на негова приятелка и изповедничка и дори забрави, че той я нарече в очите лицемерка.

Явно му се слага и ще иска после да извлече изгода от това, заключиха коментаторите на предаването.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/RieIdLlBi8A

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *