Ива Екимова стана Заложница на гаджето си – бандита Иво Пилето: Виж тук:

Ива Екимова се държи повече от непривично през последните месеци.

Откакто стана гадже на крими елемента Иво Пилето никой не може да я види на обичайните за нея места – на светски партита и по телевизията.

Пиарката, която се държеше като хай дама и жена от висшата класа, сега се е изпокрила и се прави на изрядна домошарка и домакиня. Няма я по купоните, няма я като вечно даваща акъли по телевизията, даже я няма във Фейсбук! След като бе зарязана от безкрайно търпеливия си и толерантен приятел Петрозар, всяка вечер Екимова върлуваше из социалната мрежа и се хвалеше какво й се е случило през деня.

Даже като заби ънъдрграунд героя – Пилето, тя веднага постна няколко снимки с него, да се похвали и да й завидят. Но малко след това закри профила си! Това едва ли е станало по нейно желание, тъй като тя си умира да е в центъра на прожекторите – на всяка цена! Пословично в тази връзка е участието й в началото на това лято в готварско предаване. Където Ива откровено си призна, че… изобщо не може да готви и се храни само  по ресторанти!!!

Сега обаче пиарката е потънала в пълна изолация и никой не знае какво прави. Дори най-добрите й приятели са игнорирани от живота й.

Според мълвата Пилето не обичал да дели гаджетата си с други хора и държал изцяло да са под контрола му. Дори ходенето на кафе с някоя дружка той възприемал като обида и изневяра на метресата си.

Екимова прекалено много държала на него и затова играела по свирката му. Тя умирала от страх да не бъде зарязана отново и така да стане за смях. С Дими от „Сленг“ бяха в развод, когато той катастрофира и почина, Петрозар я изостави защото му писна от демонстрациите и независимостта й, но сега Екимова най-после си намери майстора.

Ъндърграунд любовникът й Иво не бил особено либерален, даже хич. Затова й заявил: „Или си само с мен, или си вдигам чукалата!“

Затова сега блондинката е по-ниска от тревата и бърза вечер да се прибере вкъщи, защото не иска да влезе в графата на вечно прелъстените и изоставените парясници.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/0TaIA2cM9BQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *