Бременна ли е Преслава от Фики! Истината Виж Тук:

Мира нямат родните медии, сън не ги хваща… докато не уцелят кое е гаджето на Преслава. Едни са сигурни, че сексапилната чалга брюнетка е любовница на колегата си Фики Стораро. И вадят яки аргументи:

На промоцията на новия албум на Стораро – младши, кака му Преси се държала приятелски и прекалено свойски с родата му. Досущ като мома, която се кани да им стане снаха!

Хм… Е как да не се държи приятелски, като бащата на Фики й е колега и двамата се познават от години? Като мумия ли да стои?

Медиите обаче намериха и друго „категорично“ доказателство – в свое интервю Фикрет казал, че най-после е намерил любовта. Дамата била много известна, затова предпочитал да запази връзката им в тайна.

Ами да! То в България има само една известна жена и тя се казва Преслава. Съответно тя е тайната любовница на Фики – коя друга да е?

И трето доказателство се появи: Двамата пеят от време на време в една и съща дискотека. От това по-голямо съвпадение – здраве му кажи. Че и в края на програмата сядали да си пийнат в едно и също сепаре. Е, на това му се вика желязна логика – щом пият задно, значи са гаджета. И не им хрумва на журналистите, че Митко Пайнера просто е сключил договор с въпросното заведение всяка седмица негов изпълнител да им гостува.

Лошото е обаче, че „разкритията“ на вестниците понякога си противоречат и се блъскат едно с друго. Голям национален таблоид тръгна по друга гореща следа. И също откри любовника на Преслава:

Пя ли тя на концерта на Слави? Пя!

Вечеряха ли един път заедно да уговорят хонорара? Вечеряха!

Значи загадъчното гадже на Преси е той – Дългия!

Във въпросната публикация се появиха доказателства, които и Господ не може да измисли. Преслава и Слави не само вечеряли, ами и се отдали на луд се*с в тоалетната и то пред очите на посетителите на WC-то.

Стигна се дотам, че в един и същи сайт, точно през две новини в едната певицата е гадже на Фики, а в другата – наложница на Дългия, който й подарил „Бентли“ от любов.

И трета! Преслава е понапълняла, съответно е бременна.

Ха сега де?

От кого?

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/RJ4vrYEzTzI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. МНОГО ГРАМОТНО И ЯСНО Е НАПИСАНО, САМО ПРОСТАК МОЖЕ ДА НАПРАВИ ПОДОБЕН КОМЕНТАР. И ЖУРНАЛИСТИ И КОМЕНТИРАЩИ Я РАЗПЪВАТ НА КРЪСТ ТАЯ ПРЕСЛАВА, А ТЯ Е ТАКЪВ СЛАДУР, ТАЛАНТ, ГЛАС И СТРАХОТНА ВИЗИЯ.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *