Ива Екимова си хвана за гадже Мутра-Кръволак! Виж Тук:

Ива жълтоПиарката Ива Екимова има нов мъж до себе си.
След като дълго време ходи соло, зарязана от любимия си Петрозар, който просто не можа да я изтърпи повече, тези дни блондинката се изфука, че след дълго търсене, най-сетне намерила любовта.

Като разбраха с кой се е загаджила обаче, приятелите на Ива зяпнаха от почуда. Защото новият мъж до изрусената пиарка се оказа Ивайло Чобанов с прякор- Иво Пилето. А той съвсем не е от от хората, по които благоприлични, образовани и добре възпитани девойки като Ива принципно си падат. Не е от нейното обкръжение. Напротив-  свързван е с подземните среди! И е пръв приятел с половината ъндърграунд босове.

С Екимова се залюбили преди няколко месеца, обаче едва сега връзката им стана публична.  Доста хора се озадачиха сериозно  от новата двойка, тъй като Ива е прекалено претенциозна и  винаги си е падала по друг тип мъже. Починалият й мъж беше музикант и певец – Дими от „Сленг“, а вторият бизнесмен с богата обща култура и страст към приключенията и екскурзиите. Най-близките й приятели обаче я поощрявали и й желаели щастие, без значение с кой мъж ще го изживее.
Ива гадже
Ива Екимова с Ивайло Чобанов – Пилето

Името на Иво Пилето се разчу в медийните среди преди няколко години, когато Благой Иванов-Багата бе наръган с нож в столична дискотека. Тогава сегашният любим на Ива бе сред заподозрените за опита за убийство на ММА боеца. Но явно Ива вече се е наситила на добри момчета и вече си пада по страховити батки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *