Златка се изфука: Миро се развежда заради мен! Крайно време е!

Златка МироПлеймейтката Златка Димитрова се похвали, приятелят й Мирослав вече е подал молба за развод с бившата си жена.

Наскоро адвокатът му  подал документи в съда за разтрогване на брака с мотив, че двойката не живее заедно.

 Така Златка се измъкна от слуховете, че скъпият й Миро я е изоставил и се е върнал при жена си и детето си. И временно се застрахова от всякакви приказки двамата заедно ли са, или не са.

Крайно време беше, коментира тя. Аз не съм го натискала, той сам го реши това нещо и е напълно правилно. След три години и половина, в които живеем заедно и сме неразделни, вече трябваше да го направи.  Смятам това за една много мъдра и адекватна стъпка, заяви бургазлийката в блиц-интервю.

Аз не съм разбивачка на семейства. Той се влюби в мен и аз в него. Случват се такива неща. Допаднахме си, хубаво ни е заедно. Проявих търпение към него, изчаках го да помисли и да избира. Изобщо не съм го  пришпорвала да се развежда. Но тайно се надявах да съградим  едно общо бъдеще, затова  той трябваше да направи тази трудна крачка и да  прекрати предишните си отношения със съпругата си, най-вече документално и да е свободен човек.

Сега двамата ще градим бъдещето си и ще си направим бебе, каза щастливо Златка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *