Златка Димитрова Проси Пари за Благотворителност, Накичена като Елха в Кожи и Бижута!

Златка синьоБлаготворителните базари, които спретнаха Златка Димитрова и приятелката й Меги Трайкова имаха и отрицателен ефект.

Свидетели се възмутиха, че плеймейтката проси средства  от хората, а на благотворителните мероприятия се появява, накичена като коледна елха с бижута и облечена от глава до пети по последен писък на модата Приятелката й също.

Двете с Меги организираха  благотворителен базар за децата от дом „Мария Луиза“, продавайки  ръчно изработени от самите деца играчки. Парите бе предвидено да  отидат за нуждите на  50  сираци от дома.

Дотук много добре, но нужно ли е, събирайки пари за бедни, да парадираш със собственото си  богатство. Читатели попитаха защо Меги Трайкова, се е появила  с маркови дрехи на Филип Плейн, струващи хиляди евро. Няма как да искаш да вземеш последните стотинки на хората да ги дарят за благотворителност, а да изглеждаш роден със сребърна лъжица в устата и да просиш за още.

Някои даже стигнаха  дотам, че призоваха самите дами да продадат някоя своя  дрешка и да дадат тихо парите на сираците, не да си правят пиар с разни базари.

Други пък се присмяха, че част от марковите дрехи, особено на Златка са ментета и е още по-смешно да се парадира с тях.

Друг е въпросът, че  организаторите на благотворителни кампании е нужно  да показват  скромност и смирения.

Преди година Ани Салич предизвика невероятен скандал в обществото, като цъфна  на благотворителен концерт, подкрепящ децата в Хаити, облечена  с  със скъпарска рокля и за воденето на мероприятието спокойно си  прибра хонорар от 10 000 лева.

Трябва да се намери мярката. Не искаме да ги гледаме голи и боси, но не искаме и демонстрация на благополучие на гърба на 50 сирачета, пишат възмутени участнички в базара.

https://youtu.be/jB-GB_6DhgU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *