Златка Димитрова загуби бебето си на плажа

Златка пищовГолямо нещастие сполетя плейметката Златка Димитрова, която изгуби толкова мечтаното и чакано бебе Миро. За това тя сама призна във Фейсбук и допълни, че й е много тъжно.

Не ме питайте как и защо, не мога да кажа, не искам да говоря с журналисти, не искам никой нищо да ме пита, изплака в дълъг пост Злати. Не ми е добре, не се чувствам добре, страдам от загубата и всеки, който е губил нещо мило и дългоочаквано, ще ме разбере. И ще бъде съпричастен.

Зная, че много ще ми съчувстват, а други ще злорадстват и ще пишат – така й се пада. Няма да отговоря нито на едните, нито на другите. Всеки има право да говори каквото си ще. Няма да обяснявам какво се случи и как се случи. Двамата с Миро ще сме заедно и заедно ще преживеем болката си. Знам, че Бог е с нас и той ще ни дари с друга блага вест. А дотогава ще изстрадаме болката си сами.

И на доброжелателите и на зложелателите пожелавам здраве и щастие.

Наистина веднага след шокиращата вест се появиха много читателски мнения. Повечето съчувстват на Златка за загубата, но има и такива, които открито я обвиняват, че е била безотговорна съм малкото създание, растящо в нея.

Не можеш да заведеш нероденото си бебе на плаж, не можеш да киснеш на пясъка и в морето по цял ден на тези адски жеги, да пускаш всеки ден снимки от кръчми, от шезлонги и крайбрежни капанчета и накрая да смяташ, че това е нормално и всичко ще е наред. Бременните жени трябва да се пазят, знае го всяка баба, пише го във всяка книга. Можеше да си спестиш плажа тази година и да родиш след три месеца здраво бебче, обвиняват я бг. мами.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. И какво прави бременна булка от сутрин до вечер на плажа? Селфита ли?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *